BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. marraskuuta 2012

Ihana perjantai!

En tiedä miks mutta oon tänään ollut ihan aamusta asti niin hyvällä tuulella, ihana päivä! :D Koulussakin oli niiiin ihana ja rento päivä kun vaan loikoiltiin koko päivä kosmetologi tuoleissa ja tehtiin toisillemme kulmien sekä ripsien kestovärjäyksiä ja siistittiin kulmia.

Sainkin  nyt täksi ja huomis päiväksi liikutettavaksi sen samaisen ponin josta pari viikkoa sitten kirjoittelin tänne! :) Poni oli edellisellä kerralla niin mukavan oloinen tapaus,että tosi kiva kun saan nämä kaksi päivää ponskia taas  liikutella :) Poni tuntui taas niiin pikkuruiselta kun tottunut Divaan :D  Mentiin maneesilla about tunnin verran. Tehtiin melko pitkä käyntityöskentely vaihdellen suuntaa sekä taivuttaen ympyröillä, poni oli ehkä hitusen tahmeahkon oloinen. Jatkettiin seruaavaksi ravissa jatkaen melko saman kaavan mukaan. Tein hiukan siirtymisiä ja temponvaihteluita ja jatkoin taivuttelua ympyröillä. Poni alkoi pikkuhiljaa vetreentymään ja liikkumaan paremmin. Käveltiin hetki jonka jälkeen otin hiaman laukkaa.Pari kierrosta kumpaanki suuntaan koko uraa piktin jonka jälkeen otin lävistäjällä parit vaihdot ja jäin ympyrälle työskentelemään. Poni oli tosi hyvän ja rennon tuntuinen laukassa kumpaakin suuntaan. Lopussa työskentelin hiaman vielä harjoitusravissa ja ravailin loppuravit eteen-alas. Poni oli kyllä tosi hyvän ja rennon tuntuinen loppuun päin, liikkui tosi kivasti! :) 

Huomenna taas liikuttamaan poni, viivi lupautukin tulemaan kuvaamaan joten materiaalipainotteisempaa postausta luvassa  ja sunnuntaina ois estetunti! Toivottavasti saisin jonkun tulemaan kuvaamaan tuntia :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016