BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. marraskuuta 2012

Smile

Oon ihan kokonaan unohtanut tulla tänne postailemaan.. viime postauksesta onkin jo viikko vierähtänyt. Tällä hetkellä kun koulu vie suurimman osan ajasta ja iltaisin en paljoa kerkiä taikka jaksa enään tehdä. Noh kumminkin tänään sain aikaseksi ladattua sunnuntaiset videot koneelle ja tulla tännekkin kirjoittelemaan! :)

Tosiaan sunnuntaina kävin liikuttamassa divan. Se oli ollut rokotuksen takia pari edellistä päivää vapaalla ja mentiinkin vajaa tunnin verran melko rennosti. Huomasi kyllä,että hevonen ollut vapaalla kun sen verran vauhdikkaalla päällä diva oli :D Oikeastaan ei tehty sen kummempia, melko paljoin vain käynti ja ravityöskentelyä.Taivuttelin ympyröillä,tein siirtymisiä vaihtelin usein suuntaa ja ratsastin kiemurauria. Loppuun päin D liikkuikin ihan kivan oloisesti joten päätettiin lopettaa siihen :)  Kiitokset Viiville kuvaamisesta! 



Maanantaina mentiin varmaan tunnin verran maneesilla. Tehtiin pitkä käyntityöskentely jonka jälkeen jatkoin ravissa työskentelyä. Diva tuntui jälleen olevan hiaman reippaamman puolinen. Tein ravista käyntiin siirtymisiä jonka jälkeen jatkoin laukassa. Etenkin laukassa D tuntui olevan melko vauhdikas :D pari kierrosta jatkoin laukassa koko uraa pitkin jonka jälkeen jäin työskentelemään pääty-ympyrälle. Loppuun päin Diva oli paremman tuntuinen eikä enään niin hätäisen oloinen. Työskentelin hetken harjoitusravissa jonka jälkeen keventelin loppuravit eteen-alas. Diva kyllä parani loppuun päin,verrattuna siihen millainen se oli alkutunnista. Lopussa se oli jo huomattavasti rennomman ja paremman tuntuinen! :) 

Sunnuntaina ois sitten luvassa estetunti! 

Suurin osa varmaankin jo huomannut mutta vaihdoin blogin bannerin hiaman syksyisempään, mitäs pidätte? Itse ainakin tykkään :) Iso kiitos bannerin tekemisestä kuuluuu  Ninnulle! :)


8 kommenttia:

  1. Diva on niin hieno ! ratsastat sil niin hyvin :) kui usein muute käyt ratsastamas divaa, entä mitä maksat siitä :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep diva on! Kiitos :) käyn sen 2krt viikossa, joskus satunnaisesti 3.en viitti julkisesti tänne noista raha-asioista kirjotella :)

      Poista
  2. Tää ulkoasu on mun mielest tosi kiva ja banneri hieno! :)

    VastaaPoista
  3. ootko instagramissa? :)

    VastaaPoista
  4. ihana banneri!
    Diva näytti menneen rennosti videolla, hienosti! Koulukisoihin, mars! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) jep täytyy kattoo jos uskaltais joskus koulukisoihin osallistua :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016