BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. marraskuuta 2012

TR Harkkaeste 80cm

Tosiaankin päästiin eilen divan kanssa taas pitkästä aikaa kisailemaan, tallin harkkakisoihin jossa hypättiin se 80cm.  Ennen verkkaa käveltiin kentällä kun odotettiin maneesiin pääsyä. Diva oli ulkona tosi reippaalla tuuleella, kyttäili ja ihmetteli kaikkea, kaikki tuntui taas olevan niin jännää :D Verkassa otin pari kierrosta ravia ja laukkaa ja muutamat hypyt verkkaesteille. Diva oli itseasiaasa tosi hyvän tuntuinen jo ihan verkasta lähtie, vaihti oli kontrollissa ja tuli hyviä hyppyjä verkkaesteille.  Itse rata oli simppeli 8 esteen rata. Ensimmäisen esteen jälkeen lädhdin välissä liikaa itse nyppimään, kun olisi pitänyt vain antaa mennä,tästä syystä 2 esteelle tulikin melko pohjaan. Loppurata sujuikin sitten hyvin,diva oli kuulolla,vauhti oli säädeltävissä sekä tuli hyviä hyppyjä. Diivuski loikki kyllä hienosti, puhdas rata tuli ja saatiin punainen ruusuke!:) Arvosteluna oli A.1.0,eli kaikki puhtaat palkittiin. Jäi kyllä tosi hyvä fiilis radan jälkeen, en voinut olla muuta kuin tyytyväinen!! :)

Äit oli kuvaamassa ja alhaalla video radasta sekä verryttelystä lyhyt pätkä :) En tiedä oliko paikalla kuvaajia mutta jos jostain löydän kuvia laittelen niitä tänne myöhemmin!


Tänään maanantaina kävin liikuttamassa divna, mentiin melko rennosti maneesilla tunnin verran. Pääosin käynti-ja ravityöskentelyä. Laukassa D oli aluksi hiaman vauhdikkaan oloinen, laukkaa otin ensiksi kumpaankin suuntaan koko uraa pitkin jonka jälkeen jäin työskentelemään keskiympyrälle. Tarpeeksi kauvan kun jaksoi ympyrällä työskennelle oli Diva paljon paremman ja rennomman tuntuinen eikä enään ollut yhtään niin vauhdikkaan oloinen. Loppuun työskentelin vielä harjoitusravissa tehden hiaman siirtymisä käyntiin ja loppuravit ravailin eteen-alas.Diva oli kyllä laukkojen jälkeen ihan superhyvän tuntuinen, ravasi rennon retkeästi pyöreästi eteenpäin, jäi kyllä taas hyvä fiilis ratsastelusta! :)

Tällä viikolla seuraavaksi sunnuntaina diivailua,palaillaan viimeistään silloin! :)


1 kommentti:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016