BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. marraskuuta 2012

Rento Sunnuntai

Vitsit miten nopeesti aika kuluu.. jo viikko vierähtänyt nopeasti edellisestä postauksesta! :D  Noh kumminkin tänään kävin taas liikuttamassa Divan. Maneesilla oli tosi hiljaista ja saatiin mennä tunnin verran ihan tyhjässä maneesissa. Alkuun otin kaikki askellajit läpi tehden melko pitkän käyntityöskentelyn, pysähdyksiä ja hiukan taivuttelin ympyröillä. Ravissa pyysin pari kierrosta  reippaampaa ravia ja tein vähän temponvaihteluita. Laukkaa otin kumpaankin suuntaan koko uraa pitkin. Käveltiin hetki jonka jälkeen lähdin vielä työstämään kummassaakin suunnassa keskiympyrällä laukkaa. Kierros kierrokselta lähdin aina pienentämään keskiympyrää ja kun ympyrästä tuli tarpeeksi pieni lähdin sitä seuraavaksi kierros kierrokselta aina suurentamaan. Diva toimi tosi kivasti ja laukkasi rennosti, etenkin oikeassa kierroksessa oli kyllä tosi hyvän tuntuinen. Kumpaankin kierrokseen otin vielä rennompaa laukkaa koko uraa pitkin. Loppuun ravailin vain loppuravit eteen-alas ja lopetin siihen kun hevonen tuntui hyvälle! Diva oli kyllä koko tunnin ajan todella rennon ja hyvän tuntuinen, jäi taas hyvä fiilis ratsastelusta! :) 

Tänään en saanut ketään tulemaan kuvaamaan mutta jottei postaus olisi liian tylsä niin alhaalla lyhkänen video Divasta, materiaaleista joita kertynyt nyt tämän syksyn mittaan! :)




Ens viikolla toivonmukaan päästäisiin taas divan kanssa joku päivä hyppäämään! :) Nyt meillä alkaakin koulussa kampaamon puolella harjoittelu ja joka toinen viikko on aamu-ja joka toinen viikko sitten iltavuoroa.. iltavuoro on klo14-20.. saa nähdä miten kerkiän iltavuoro viikkoina tallille, täytyy varmaan aamupäivästä heti mennä, blogiakaan en varmasti kauhean tiuhaan tahtiin ehdi noina viikkoina päivittelemään mutta onneksi on sentään viikonloput vapaata! :D

Vielä saa muuten ehdotella omia toiveita/ideoita joulukalenteriin, parin päivän luukut ovat vielä tyhjillään :D Kysymyspostauksenkin ajattelin toteuttaa joulukalenterissa mikäli kysymyksiä vain tulee tarpeekis joten nyt saatte taas esittää kysymyksiä!

2 kommenttia:

  1. Missä kampaamossa, mitä siellä teette? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TYA:n kampaamo pisteessä :D ihan suurimmaks osaks leikataan asiakkaiden hiuksia ja jtn kampauksia,haudehoitoja ja ripsien&kulmien värjäyksiä :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016