BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. marraskuuta 2012

Kiireinen lauantai

Postailen nyt eiliseltä, tarkempaa kisapostausta saatte viimeistään huomenissa kunhan saan ensiksi vain videot ja kuvat koneelle.. sen verran tarvii vain sanoa,että jälleen kerran diivuski oli niin hieno! :)


Eilen tosiaan sainkin taas vielä liikuttaa ponin!  Mentiin maneesilla ihan perusjuttuja. Pitkä käyntityöskentely, siirtymisiä, suunnanmuutoksia,temponvaihteluita ja taivuttelua. Poni oli hiaman tahmeahko alussa ja jalalla sai kyllä ratsastaa. Jälleen ravailujen jälkeen poni virkosi hiaman ja oli paremmin eteenpäin pyrkivä. Laukassa tein parit vaidot lävistäjällä ja työskentelin ympyrällä. Etenkin oikeassa kierroksessa poni tuntui tosi hyvälle. Loppuun ravailin vain loppuravit eteen-alas. Lopussa poni liikkuikin rennosti ja hyvin eteen :) 

Vietettiin eilen luokan kesken myöskin pikkujouluja illalla ja tän täkia mulla olikin tallilla melko nopea aikataulu :D Kun tulin ponin kanssa maneesilta talliin tajusinkin,että oon katsonut kelloajat ihan väärin, muistin pikkujoulujen alkavan vasta myöhemmin... tuli vähän kiire vielä nopeasti ratsastaa diva, mutta onneksi ei ollut tarkoituskaan kuin vain kävellä ja hiaman kevennellä maneesilla, onneksi loppujenlopuksi kerkisinkin ihan hyvin. Jostain kumman syystä mä katson aina aikataulut väärin ja sitten oonkin joka paikkaan kiiressä menossa :D

Videolta näkyykin taas kerran kaikki oleellinen, kiitos viiville kuvaamisesta ! :)

2 kommenttia:

  1. En nyt tarkota mitenkään loukkauksena, mutta näytät sähläävän käsien kanssa paljon, varsinkin ravissa. Olet varmaan jo kiinnittänyt huomiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kiinnittänyt ja koittanut olla käsien kanssa rauhallisemmin :D ravissa sen kyllä huomaa..

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016