BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. huhtikuuta 2013

Tiistain tuuppailuja

Eilen tiistaina kävin liikuttamassa Divan. Kuvailtiin nyt pitkästä aikaa Essin  kanssa päittäin,joten sain taas hiaman kuva+ videomateriaalia! :)






Mentiin about vajaa tunnin verran maneesilla. Työstin ensin jonkun aikaa käynnissä taivutellen ja asetellen sekä ympyröillä työskennellen.. tästä jatkoin työskentelyä harjoitusravissa, aluksi hiaman pidemällä ohjalla mennen josta keräilin pikkuhiljaa paremmin ohjat tuntumalle. Diva oli ihan yllättävän hyvän ja rennon tuntuinen ratsastaa noin alusta alkaen. Pitkillä sivuilla lähdin tekemään kirjainten kohdilla pysähdyksiä, muuten työskentelin vain ympyröillä vaihtelin usein suuntaa sekä ratsastelin kiemuroita. Diva oli hyin kuulolla , malttoi pysähdykissä ja liikkelle lähdöissä, D ei ole varmaan pitkään aikaan ollut noin hyvä ja rauhallinen heti alkuraveista asti :D Kun olin työstänyt kumpaankin suuntaan ravissa jatkoin rennossa laukassa aluksi koko uraapitkin kumpaankin suuntaan  josta jäin ympyröille ja tehtiin myöskin lävistäjän kuatta muutamia vaihtoja sekä otettiin myöskin laukasta siirtymisiä. Diva laukkasi rennosti ja siirtymisetkin sujuivat kun diva malttoi hyvin odottaa!  Käveltiin hetki jonka jälkeen jumppailtiin vain eteen-alas loppuravit! Maneesille tuli hiaman  ruuhkaa  mutta ehdittiin onneksi juuri sopivasti divan kanssa alta pois  ja käveltiin loppukäynnit maastakäsin. Diivuli oli kyllä tosi mukavan ja rennon tuntuinen , jäi kyllä taas hyvä fiilis ratsastelusta! :)

Loppuviikosta seuraavan kerran diivailemaan, palaillaan viimeistään siis viikonloppuna! :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016