BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. huhtikuuta 2013

Onnistunut hyppäri!

Päästiin tänään pitkästä aikaa  Divan kanssa hyppäämään. Verkattiin itsenäisesti kumpaankin suuntaan ravissa sekä laukassa. Verkkojen jälkeen tultiin päädyssä olevaa kahta kavalettia ja puomia ympyrällä kummastakin suunnasta, kavalettien väli tuli aluksi 4 askeleella. Diva oli tosi hyvän ja rauhallisen tuntuinen alusta ja kavaletti tehtäväkin rullasi hyvin ja saatiin väli tuolla 4 askelleella,kun sujui hyvin tultiin väli kolmella askeleella. Tämän jälkeen lähdettiin tulemaan pysty-okseri linjaa sekä pysty-pysty kaarevaa linjaa.. Välit tultiin joko 5 taikka 4 askelella. Diva oli taas hyvin kuulolla ja rauhallisen oloinen, päästiin välit hyvin viidellä askeleella. Seuraavaksi tultiinkin sama mutta 4 askelella.. nyt sai ratsastaa sujuvammin sisään ja sujuvammin esteiden välissä. Diva oli vähän innoissaan ja pääsikin pari kertaa hiaman kaahottamaan esteiden välissä :D Esteitä korotettiin ja tultiin samaa tehtävää mutta vain eri suunnasta. Nyt päästiin tuo väli sujuvammin sillä 4 askeleella ja D oli paremmin lapasessa. 

Loppuun hypättiin vielä "rataa" alkuun tultiin kavaletit ympyrällä sen jälkeen kaareva pysty-pysty linja josta jatkettiin okseri-pysty linjalle ja kavaletit uusiksi toisesta suunnasta ja viimeiseksi toisella pitkällä sivulla oleva yksittäinen okseri.











Tuo "rata" kokonaisuudessaan sujui ihan kivasti kun pari kertaa se tultiin uudestaa, välit päästiin sujuvasti, D oli hyvin kuulolla ja saatiin hyvät hypyt, siihen oli siis hyvä lopettaa! :) Loppuravit eteen-alas, diva ravaili tyytyäisesti letkeästi eteen. Jäi kyllä niin hyvä fiilis tunnista, diivuli oli  oikein hiieno :)

Täksi kerraksi en saanutkaan ketään tulemaan kuvaamaan joten tunnista ei ole materiaalia :/



Huomenna onkin taas karu paluu arkeen.. loma ois voinut olla pikkasen kyllä pitempi! no onneksi muutama kuukausi niin onkin jo kesäloma! :) Loppuviikosta taas diivailua joten palaillaan sillon! :)

Muuten löytyykö teistä lukijoista näppärä kätisiä bannerin tekijöitä? Itse olen ihan tumpelo kaikenlaisten kuvanmuokkausohjelmien kanssa ja blogi kaipaisi  tällä hetkellä hiaman keväisempää ulkoasua :) Joten kaikki  innokkaat bannerin tekijät ilmottautukoon! :))

2 kommenttia:

  1. kenen valkoissa käyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääosin divan omistaja on pitänyt meille, mutta nyt ollaan käyty Heidin valkoissa joka pitää tuolla myös rats.koulu tunnit :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016