BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. huhtikuuta 2013

Vauhdikas hyppäri

Perjantain illalla tosiaan oltiin tunnilla hyppäämässä. Verkassa diva tuntui tosi hyvälle ja liikkui reippaan rennosti eteen. Verkkojen jälkeen aloitettiin tulemaan toisessä päädyssä linjan viimeistä pysytä ympyrällä vasemmassa kierroksessa. Pari kertaa d ajautui hiaman juureen mutta niitä lukuunottamatta kun saatiin laukka  pyörivämmäksi alkoi sujua ihan kivasti.  Seuraavaksi aloitettiin tulemaan  ensiksi vasemmassa kierroksessa tuota linjaa, kolme estettä ja kumpaankin väliin oli tarkoitus mahtua 4 askeleella. Tätä tultiin tälläisenaan muutaman kerran jonka jälkeen kokorataleikkaalta vaihtui suunta ja vaihdettiin laukka ristikon kautta, ja loppuun toisella pitkällä sivulla oli okseri-okseri linja johon väliin tuli 5 askelta.

Diva olikin melkoisen vauhdikkaalla päällä kun päästiin kunnolla hyppäämään. Tuossa 5 askeleen okseri-okseri linjan viimeisen esteen jälkeen diva taisi kerran pukittaakkin,ei ole muuten kertaakaan diva tainnut mun kanssa ennen pukittaa  :D Kävi siinä pari kertaa mielessä,että mitäpä jos D olisikin päättänyt vetää siinä vauhdissa stopit ennen estettä niin olisin varmaan lentänyt kun leppäkeihäs esteen toisen puolelle, noh onneksi niin ei sentään käynyt ja vauhtikin tuli pikkuhiljaa paremmin kontrolliin :D

Korotettiin esteitä jonkun verran ja vaihdettiin tehtävän suuntaa niin,että ensiksi tulikin tuo 5 okseri-okseri  väli josta vaihdettiin ristikon kautta suuntaa ja loppuun nuo kolme estettä. Tähän suuntaan diva painelikin menemään nuo 4 askeleen välit 3 askeleella  muutaman kerran , vauhti vain tuppasi kiihtyvän kun esteitä korotettiin :D  Tässä kierroksessa ei päästykkään niin hyvin sillä 4 askeleella ja tokan esteen jälkeen saikin tehdä ihan kunnolla pidätteen jotta askeleet täsmäisivät, noh loppuun päin saatiin askeleet sopimaan ja vaihdettiin vielä suuntaa. Tuntui,että vasemmassa kierroksessa tehtävä oli helpompi ja diva tuntui paremmalta, ei tarivnnut  niin paljon pidättää toisen esteen jälkeen mutta kumminkin päästiin tulemaan väli sillä neljällä.  Loppuun esteet olivat ehkpä hiaman yli metrin pintaan, ja tultiin vielä kerran vasemmasta suunnasta koko homma uudelleen.. Nyt saatiinkin hyvät hypyt, paikat täsmäsivät ja divakin tuli jo hyvin takaisin esteiden jälkeen! Päätettiin lopettaa siihen ja ravailtiin loppuravit eteen-alas. Diva ravaili hyvin rennon pyöreästi eteen. Jäi kyllä hyvä fiilis etenkin tuosta lopputunnista! :)

Pahoittelut materiaalittomasta postauksesta, tuohon aikaan ei tallilla enään ollut  ketään kuvaamassa :D Nyt tulevalla viikolla diivailua vuorossa torstaina joten palaillaan loppuviikosta! :)


1 kommentti:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016