BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


21. huhtikuuta 2013

sitä sun tätä

..Ihanat ilmat, aurinko on paistanut nyt kirkkaalta taivaalta ja mittari on hiponut parhaimmillaan yli +10 astetta! ihanaa, kyllä se kesä sieltä tulee 8)  Kentätkin olivat jo ihan sulaneet, toisin lauantaina tuuli niin paljon, että näin parhaaksi mennä vielä maneesiin, joskos nyt ensi viikolla pääsisi vihdoin ulos ratsastamaan!

Mentiin eilen  siis divan kanssa menesilla hiukan yli tunnin verran. Maneesilla oli tuohon aikaan pikkaisen hälinää ja ruuhkaa joten mentiin ihan sen mukaan miten oli tilaa, pääosin työskenneltiin käynnissä sekä ravissa. Laukkaa otettiin hiaman ympyröillä. Diva ei ollut nyt niin hyvä ratsastaa kuin mitä nyt parina edellisellä kerralla mutta ei kumminkaan huonokaan, se oli hiaman tahmeahkon tuntuinen ja jalalla sai ratsastaa mutta myös jokseenkin hiaman säpsäkän oloinen, johtuneen varmaan maneesin ruuhkasta kun joka suunnasta pöllähti vähä välii laukkaavia hevosia. Loppuun päin Diivuli oli kyllä jo parempi ja alkoikin liikkua kivasti kun rentoutui. Työstin loppuun vielä hetken harjoitusravissa tehden siirtymisiä ja loppuravit keventelin eteen-alas. Lopettelin siihen kun D oli mukavan ja rennon tuntuinen. Viivi käväisi meitä kuvaamassa joten alhaalla koostetta! :)

Tiistaina päästäänkin taas hyppimään, toisin tunti on taas sen verran myöhään illalla joten en usko ,että ketään on siihen aikaan enään tallila jotta saisin jonkun kuvailemaan :D  Huomenna mulla alkaakin viimeinen iltavuoroviikko vähään aikaan, jes! Noi iltavuoroviikot on vaan niin kamalia kun päivät menee ihan hukkaan koululla kökkiessä, toukokuussa onkin permiskurssi jota en  tosin yhtään odota, pelkkää rullaamista siis tiedossa päivästä toiseen.. kesäkuussa taas juhannukseen asti koulua ja heinäkuu onneksi on kokonaan kesälomaa, vähän harmittaa kun vain kuukausi lomaa mutta tosin valmistun tuosta puolenvuoden päästä joten enköhän kestä :D  Nyt ollaan saatu melkoinen varmuus myös tuohon koira asiaankin, pennut ovat luultavasti syntyneet kennelliin tällä viikolla ja nyt vain toivotaan,että siellä olisi ainakin yksi uros meille! Luovutus noissa sitten ois luultavasti kesäkuussa, vitsit en malta odottaa! oon jo miettinyt nimenkin valmiiksi tulevalle ruttunaamalle!

Loppuun vielä muutamia kuvia kun tyhjentelin puhelinta! Hyvää alkavaa viikkoa! :)






  

4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016