BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. huhtikuuta 2013

Uusi ulkoasu!

Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta? :) itse olen ainakin ihan ihastunut tuohon banneriin, iso kiitos siitä Roosalle! 
Saattaa olla,että vielä lähipäivinä taustaa muuttelen yms :) 


Eilen torstaina Ida käväisi meitä kuvaamassa, joten alhaalla muutamat kuvat+ videokooste.
Koko päivän satoi eilen ihan paiskaamalla vettä, hyvä kun maneesissa mitään edes kuuli kun yhdessä vaiheessa satoi vettä niin lujaa. Diva oli alusta hiaman jännittyneen ja säpsäkän oloinen, ja kyttäili paljon etenkin katsomopäätyä, saattanee johtua siitä kun ulkoina tuuli melkoisen lujaa niin tuuli paiskutti ovea edestakaisin.. Työstin pitkään käynnissä tehden pysähdyksiä sekä taivuttelin kunnolla sekä sisälle-,että ulos päin. Pikkuhiljaa Diva alkoi liikkumaan rennommin joten jatkoin työskentelyä ravissa. Pari kierrosta keventelin kumpaankin suuntaan pyytäen hiaman isompaa ravia josta jatkoin harjoitusravissa ja kahdeksikolla työskentelyä.



Ravissa diva tuli pikkuhiljaa vain paremman tuntuisemmaksi ,hetken aikaa fiilistelin ravissa työskennellen edelleen ympyröillä sekä vaihtelin usein suuntaa, suoralla uralla tehtiin hiaman myöskin väistöjä.Laukkaa otin vain hiaman rennosti ympyrällä, Diva toimi kivasti joten lopetettiin työskentely siihen. Loppuun vain eteen-alas loppuravit sekä pitkät loppukäynnit! :) Diivuli oli kyllä taas kerran oikein mielyttävän tuntuinen ratsastaa.




Huomenna Viivi lupautui tulemaan kuvailemaan joten materiaalia taas luvassa! Ens viikolla taidetaankin päästä taas hyppäämään ja loppuviikosta divan lisäksi saan taas pitkästä aikaa käydä liikuttamassa ponin! :) Palaillaan ja hyvät viikonloput :)

p.s Blogissa reippaat 144 lukijaa  mutta välillä ei ihan siltä tunnu :Dootte kovin hiljaisia. vähän aktiivisuutta kiiitoos, tekee heti mieli postaillakkin kun tietää,että joku edes näitä jaksaa lueskella! :))

13 kommenttia:

  1. ihana toi uus banneri ja muutenki tää ulkoasu ! (: Ja joo oon tosi huono kommentoimaa mut sun blogi on yks parhaista mitä luen (:!

    VastaaPoista
  2. Tää uus ulkoasu on tosi kiva !:) sun blogis on muutenkin tosi kiva, ja ootte ihana pari divan kanssa !:) voisit kertoo vähän enemmän myös sun ei-tallielämästä :)

    VastaaPoista
  3. Tää uus ulkoasu on aivan ihana, jotenkin niin harmooninen! :)

    VastaaPoista
  4. Ihan sairaan ihana banneri ja noi esittelysivujen "kuvakkeet" ! :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016