BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa päivä kun herätä aikaisin aamulla aurinkoon ja suunnatta saman tien tallille! Diva kyllä piristin päivän alkua kummasti. Tää viikko mulla siis oli iltavuoroviikko joten torstai aamuna suuntasin heti 8 nurkilla tallille liikuttamaan divan. Mentiin vajaa tunnin verran maneesilla. Tehtiin melko pitkä käynti työskentely ja työstin kunnolla käynnin hyväksi, asettelin ja taivuttelin kunnolla sekä tehtiin väistöjä kumpaankin suuntaan.. ravissa jatkoin harjoitusravissa tehden pitkillä sivuilla edelleen väistöjä. Laukassa pyysin ensin koko uraa pitkin kummassakin suunnassa hiaman isompaa laukkaa josta jatkoin työskentelyä ympyröillä. Tehtiin taas hiaman siirtymisiä, diva malttoi ihan yllättävän hyvin odottaa pysähdyksissä mutta nostoissa se oli alkuun hiaman hätäinen, parani kumminkin loppuun. Laukkojen jälkeen diva oli tapansa mukaan taas vähän vauhdikkaampi ravissa mutta tarpeeksi kauvan kun jaksoi työskennellä ja ratsastaa paljon kiemuroita, suunnanmuutoksia ja ympyröitä hevonen alkoi rentoutua ja liikkui hyvin pyöreästi eteen. Loppuun päin diva oli tosi mukavan oloinen, jäi taas hyvä fiilis aamuisesta ratsastelusta! :)


Kuvasin tuolloin torstaina teille myöskin päivä videona tyyppisen videon mutta se nyt taitaa jäädä kun videonmuokkausohjelma ei suostu sitä missään muodossa tallentamaan, argh.. en tiedä missä mättää mutta jos tuo tuosta suostuu tallentamaan niin lisäilen sen myöhemmin :)

Lauantaina en taidakkaan päästä missään vaiheessa ratsastamaan kun tallilla on melkein aamusta iltaan varattu maneesi Fagerströmin valmennuksiin. Noh ensi viikolla sitten tiistaina diivailemaan ja luultavasti loppuviikosta päästään hyppäämään :) Pikainen kuulumispostaus tältä erää , palaillaan taas piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016