BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. heinäkuuta 2013

Hevostelua kerrakseen

Viimepostauksessa kun hehkutin Divan olevan ihan super ilman satulaa oli se lauantaikain vähintään yhtä hyvä ellei jopa hiaman parempikin! taas oli niin lämmin joten uskalsin jättää satulan talliin,yleensä kun ilmat ovat lämpivät ei diivulikaan jaksa pahemmin höntyillä ;)  Tein tosi pitkän käyntiverkan ihan vain työstäen kahdeksikolla asetellen ja taivutellen kunnolla sekä sisälle,että ulospäin. Kun käynti oli tarpeeksi hyvä lähdin työstämään ravia. Ei siis sen ihmeempiä. Uskaltauduin muuten ottamaan laukkaakin! Siis Diivuli oli ihan super, niin hyvin avuilla ja teki juuri sen mitä pyysi! Rentoa laukkaa kumpaankin suuntaan ja loppuravit joiden jälkeen pitkät loppukäynnit! olin kyllä ihan yhtä hymyä ratsasteluiden jälkeen, diivuli oli niiiin hieno!
Koko viikonlopun vietin siis pääosin tallilla, oikein hevostäyteinen viikonloppu! Eilenkin koko päivä kului tallilla auttelemassa, lähdettiin 11 jälkeen ja kotiin palasin vasta 7 jälkeen illalla,nopsaan se aika kului hevosten kanssa häärätessä. Ulkona oli taas oikeen helle, sai ihan kivasti brunaa päivän aikana kun auringossa touhusi :D Pääsin myös muuten  eilen ihan piiiitkästä aikaa hyppäämänkin,toisin ihan pikkusia kun ratsuna oli nuorehko ihan super mukavan oloinen poni, oli kivaa vaihtelua päästä muillakin menemään kuin Divalla, en edes muista milloin viimeksi olisin jollain muulla hypännyt kuin divalla :D  Viime hyppykerrastakin on jo ties kuinka kauvan kun viimeksi olin hyppäämässä juhannuksen tienoilla, nyt tällä viikolla luultavasti päästään myöskin divan kanssa ihan kunnolla hyppäämään, jeij! 

Tästä tuli lähinnä pikainen kuulumispostaus,ja pää lyö tällä hetkellä tyhjää joten pahoittelut mahdollisista kirjoitusvirheistä ja tylsästä tekstipainotteisesta postauksesta! Poneilut jatkuu vielä muutamana päivänä tällä viikolla sekä to+la diivailua, kuvaillaan varmaan Essin kanssa taas joku päivä päittäin joten tulossa taas kuvia sekä videoita! Palaillan ja hyvät  alkuviikot :)

4 kommenttia:

  1. Mistä sä oot muuten kattonut gossip girliä? Netflixissä on vaan ne neljä kautta? Ootko nähny ne kaikki kuus kautta, jos oot niin mistä katoit ne kaks viimestä? Kiitos jos vastaat :) sun blogi on ihana ja oot himo kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kitos paljon! <3 kaks ekaa tuottaria ostin ja katoin dvd:ltä mut loput oon kattonu ihan tekkarista, subilla menee nyt 5 kausi x)

      Poista
  2. Kiva blogi sulla ja upea banneri! :) käythän kattoo mun blogin: himalajalla.blogspot.com ja liity lukijaks halutessasi, se ois kivaa :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016