BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. heinäkuuta 2013

Ilman satulaa!

Kuvailtiin Essin kanssa taas päittäin tänään. Ulkona oli ihan älyttömän hiostava ja kuuma ilma, varmaan lähemmäs +30 astetta. Essi meni Taavilla ilman satulaa ja aloinkin samalla miettiä joskos pitäisi myöskin mennä Divalla ilman satulaa, mulla oli shortsien lisäksi saappaat ja ridapöksyt mukana mutta koko päivä farkuilla hikisessä kampaamossa istuneena en todellakaan tahtonut enään niitä kiskoa jalkaani joten päätin kuin päätinkin jättää divan kanssa satulan talliin! Tosiaan siis viimeksi menin Divalla ilman satulaa about tasan vuosi sitten heinäkuussa (tässä linkki sen kerran videoon) Silloisen ilman satulaa kerran jälkeen totseinkin,etten toiste varmaan kipua divan selkään satulatta, oli meinaan sen verran vauhdikas tapaus silloin. En sitten tiedä onko vuodessa mulla tasapaino kehittynyt vaiko oliko vain pävästä kiinni ,että diva oli noin rauhallinen ja rento! Kaikesta huolimatta kumminkin jäi tosi hyvä fiilis tämänpäiväisestä ratsastuksesta :)

Diva vaikutti  tänään helteen takia sen verran rennolta ja rauhalliselta,että uskaltaudin siis kipuamaan selkään ilman satulaa. Talliinkin mennessä Diivuili oli heittänyt pitkälleen ja makoili karsinassaan , ihana!:D

Mentiin ehkä vajaa tunti kentällä tehden sen kummempia pelkästään käynnissä ja ravissa työskennellen.Työstin paljon ympyröillä sekä kahdeksikoilla ja tehtiin väistöjä suoralla uralla. Diva oli ihan alusta alkaen tosi rento ja hyväntuulinen, ihan yllättävän hyvä ja parani vain koko ajan loppuun päin! Lopussa tamma olikin super rento ja liikkui nätisti pyöreästi eteen. En tiedä mistä mahtaa johtua mutta totesinkin,että istun jotenkin paljon paremmin ilman satulaa tuolla selässä kuin satulan kanssa, tai siis siltä se ainakin tuntui! kun oikea kirros on yleensä mulle ollut se hankalami ja jään helposti tukeutumaan siihen sisäohjaan, nyt satulatta ei ollut sitä ongelmaa pystyin istumaan kunnolla suorassa  siinä oikeassa kierroksessa enkä jäänyt kiskomaan sisältä ja pystyin paremmin keskittymään siihen ulko-ohjaan.. täytyypi siis jatkossakin mennä enemmän ilman satulaa! :D 

Loppuraveja ravaillessa alkoi kauhea ukkos kuuro, aikaisemmin ukkonnen olikin jo päivällä jossain kauvemmin jyrissyt mutta tietenkin osui tallin päälle kun itse olin ratsastamassa, noh onneksi oltiin sentään lopettelemassa :D Kävelin loppukäyntejä vielä kun nähtiin ja kuultiin,että maneesin katto ropisee, tässä vaiheessa ei kentälle satanut vielä tippaakaan vaan sade liikkui nopsaan maneesilta talliin päin :D ehdittiin just alta pois ihan järkyttävästä kaatosateesta, siis vettä satoi ihan melkein saavista kaatamalla!

Mulla on ihan kauhea läjä näitä kuvia joten koitin valita niistä ne parhaimmat (toivottavasti ei tullut ihan liikaaa nyt kuvia) alhaalla vino pino siis kuvia sekä videokooste! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016