BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. heinäkuuta 2013

Hieno diivuli

Kuvailtiin eilen Viivin kanssa tallilla päittäin. Diivulin kanssa mentiin rapia tunnin verran kentällä tarkoituksena ratsastaa oikein kunnolla kaikki askellajit läpi ja niinhän ratsastinkin :D Nyt diva oli ihan tosi kivan tuntuinen läpi ratsastuksen ajan kun parina viimeisenä kertana se on ollut hiaman tahmeamman puolinen, nyt tamma liikkui oikein sopivan reippaasti ja rennosti eteen. Työstin alkuun tovin käynnissä asetellen ja taivutellen kunnolla sisälle,-sekä ulos päin, ympyröitä pienentäen ja suurentaen sekä kahdeksikolla työstäen.Suoralla uralla tein vähän kumpaankin suuntaan väistöjä. Diva alkoi pikkuhiljaa liikkua rennommin ja myötäämään kaulastaan. 

Kun käynti oli tarpeeksi hyvä siirsin pikkuhiljaa raviin jossa jatkoin alkuun pari kierrosta reippaammin keventäen kumpaankin suuntaan ja hetken päästä työstin harjoitusravissa puomeilla.  Kentälle oli jäänyt sopivan etäisyyksin pari puomia joita sitten tultiin eri tavoilla, kahdeksikolla, suuntaa puomien päällä muuttaen, ympyröllä sekä väliin siirtymisä tehden. Diva oli ihan super kivan tuntuinen jo tässäkin kohtaa, teki kaikki mitä pyysi ja oli eteenpäinpyrkivä muttei kumminkaan liian reipas. Pikkuhiljaa jatkoin laukassa, aluksi kokoo uraa ja ympyröillä josta sitten  jatkettiin seuraavaksi puomeilla. Puomien väliin mahtui suunnilleen 5-6 askelta, tultiin pari kertaa ihan suoralla ja taas hiaman siirtymisiä ja ympyröitä käyttäen. Vasempaan Diva oli superkiva  ja tuli puomeillekkin hyvin! Oikeaan kierrokseen oli jotenkin huonompi, tai tuntui lähinnä,että itselle tuo kierros taisi olla hankalempi, jään  helposti liikaa nyppimään siihen sisäohjaan.. Loppujen lopuksi kumminkin oikeaankin alkoi rullaamaan ja lopetin siihen kun päästiin hyvin ja tasaisesti puomeille. Lopuksi vielä  työstin harjoituravissa josta keventelin loppuravit eteen-alas, diivuli oli hiieno ja ravaili rennon pyöreästi eteen! Jäi kyllä tosi hyvä fiilis ratsasteluista! :)


Huomenna liikuttamaan diivuli ja maanantaina starttaa mun osalta vika lomaviikko , sit on karu paluu arkeen, höh :(  Pistelkäähän hei kysymyksiä reippaasti tulemaan, aktiivisuutta teitähän on yli 150!  :D Tältä osalta hyvät viikonloput!!

Ainiin loppuun vielä pakko hehkuttaa uusia hiuksia, käväisin  tänään ihan kampaajalla värjäämässä kun en jaksanut odottaa tuonne,että koulut alkaa :D  Sinne läks liukuvärjätyt ,ehkä oli jo aikakin kun yli puol vuotta ne melkein oli ja muutenkin oli niin huonossa kunnossa, nyt on taas koko ruskeet!  kuva tosin hiuka vääristää ei niistä noin tummat tulleet x)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016