BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. heinäkuuta 2013

Super hieno!

Miten se aina meneekin niin, että kun hevonen liikkuu todella hyvin silloin ketään ei ole näkemässä eikä todellakaan seisomassa kameran kanssa siellä kentän laidalla? Sillon kun kuvaaja sielä kentällä seisoo hevonen todennäköisesti juoksee pää pilvissä ja on vähemmän hieno :D  Mulla ei siis ole eiliseltä minkäänlaista materiaalia diivailusta.. ihan harmittaa, hevonen liikkui paremmin kuin pitkään aikaan.

Kotiuduin eilen iltapäivällä kuopiosta ,reilu 7h autossa istumisen jälkeen suuntasin samantien tallille liikuttamaan diivuli. Autossa istumisen jäljiltä väsytti hiaman joten tarkoitus oli vain ratsastaa nopeasti kaikki askellajit läpi ja höntyillä, toisin kumminkin kävi. Mentiin yhteensä kentällä ehkä tunnin verran. Ulkona oli kauhea tuuli ja alkuu diva säpsyili kaikenlaista ja liikkui melko jännittyneesti, alussa tuntuikin ettei hommasta tule sitten yhtikäs mitään. Tein melko pitkän käyntiverkan asettelemalla ja taivuttelemalla sisälle ja ulos ympyröillä. Ravissa jatkoin pyytäen isompaa ja rennompaa ravia eteen. Melko pian ravailuiden jälkeen jäin ympyrällä toiseen päähän jossa istuin harjoitusraviin ja lähdin tekemään pysähdyksiin asti siirtymisiä, diva pelitti ihan superhyvin ei ollut yhtään hätäisen oloinen. Seuraavaaksi jatkoin laukassa. Diva oli ihan milettömän hyvän tuntuinen laukassa etenkin oikeean ,vaikka kierros on ainakin itselle se hankalempi :D nyt en itsekkään jäänyt nyppimään siihen sisäohjaan vaan keskityin ulko-ohjaan!  Diva lähti hyvin rentoutumaan ja hakeutumaan alas päin. Lopuksi tehtiin laukassa vielä pysähdyksiin siirtymiset josta jatkoin vielä harjoitusravissa työskentelyä, paljon kaaria ja kiemuroita ja suunnan muutoksia.  Lopuksi eteen-alas jumppailut ja pitkät loppukäynnit! Diva oli ihan super hieno, teki kaikki mitä pyysi ja liikkui rennon letkeästi eteen, jäi niin hyvä fiilis tuuppailusta :) 

Pahoittelut luultavasti super tylsästä teksipainotteisesta postauksesta, oli pakko tulla tekstin voimin jakamaan miten hieno diivuli eilen oli :) toivotaan,että tamma liikkuu sunnuntainakin yhtä nätisti mitä eilen kun Essi tulee silloin  meitä  kuvailemaan :) Siihen asti, moikkis! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016