BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. heinäkuuta 2013

Toivepostaus-Blogit joita luen

Toivottiin,että tekisin postauksen jossa kerron hiaman minkälaisia ja mitä blogeja tykkään lukea. Mun lukulista on melko laaja enkä ihan kaikkia blogeja aina kerkiä lukemaankaan. Jottei postauksesta tulisi liian pitkä  kerron ja lisäilen lyhyesti tähän mun muutamat lemppari blogit! :)

 VOITTO KOTIIN 
 Tämä blogi ei varmaan suurempia esittelyitä kaipaa, löytyy varmaan monen muunkin suosikkilistalta! Tiia postailee useasti, teksti on helppolukuista ja monipuolista. Jokaisessa postauksesta löytyy isot ja hyvälaatuiset kuvat. Isona plussana videopostaukset joita blogiin ilmestyy aina tietyin väliajoin!

ESSIN PONIBLOGI
Essi onkin mulle tuttu metsäkylän ajoilta joten alunperi jäin blogia lueskelemaan ihan senkin takia :D Nykyisin  Essillä on artukaisissa naapuritallin puolella vuokris niin  kiva lueskella sieltäkin puolelta ratsastuskuulumisia. Blogi sisältää paljon hyvälaatuisia ja monipuolisia kuvia sekä videoita, erikoispostauksiakin tulee aina sopivin väliajoin jotka tekevät blogista vielä entistä paremman. Postauksia tulee hyvään tahtiin ja teksti on selkeää ja helppolukuista :)


 Nennakin on tuttu metsäkylä ajoilta ja sen takia blogia lähdin aikoinaan lueskelemaan. Blogi on kehittynyt kyllä todella nopeassa ajassa paljon eteenpäin ja samoin kyllä blogin ratsukkokin! Postauksia tulee itsenäisestä tuuppailusta, valmennuksista kuin kisoistakin! Postaukset sisältävät isoja hyvälaatuisia kuvia  plussana videot jotka tekevät tekstistä entistä mielekkäämpää.

Tämäkin blogi varmaan suurimmalle osalle tuttu! Oon vieläki ihan ihastunut blogin ulkoasuun, noi bannerit on aina niin hienoja! Teksti on selkeää ja sitä on hauska lukea. Ehdoton plussa on noi blogin kuvat! jokaisesta löytyy aina kerta toisensa jälkeen monipulisia isoja ihan huippulaatuisia kuvia! 



Yleensä kiinnitän ensiksi blogeissa huomiota niiden ulkoasuihin sekä bannereihin, mikään ei ole niin kauheeta kuin silmiin pomppaava kirkaan pinkki tai vihreä ulkoasu jossa on kaikenmaailman värit sikin sokin. Yleensä kun ulkoasu on siisti miellyttää myös muukin blogin koostumus. Blogista mielenkiintoisen tekee isot hyvälaatuiset ja monipuliset kuvat sekä kattava teksti ja satunnaisen säännölliset erikoispostaukset! Listasin tohon ylös nyt mun 4 lemppariblogia joiden postaukset luen lähes joka kerta ihan alusta loppuun saakka! Lukulistalta näkyy sitten muut sellaiset joita luen. Yleisesti siis tykkään lukea blogeja jossa kirjoittaja selvästi panostaa ja näkee vaivaa bloginsa eteen!

oliko näistä joku teidän lemppariblogi, millaisia blogeja te tykkäätte lukea?

ps. Uudistin nyt myös blogin ulkoasua , bannerista iso kiitos Emmalle! Itse tykkään, entäs te?:)

3 kommenttia:

  1. Oi ihanaa että mun blogi on jonkun top 4 listassa ! ;)
    Tykkään sun blogista todella paljon ja ulkoasu on kyllä upea ! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihanaa jos tykkäät meidän blogista, kiitos maininnasta ! :) Sunkin blogi on tosi hieno kokonaisuus, ja tää uus banneri on oikein kiva !

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016