BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. heinäkuuta 2013

Sekalaiset kuulumiset

Heipparallaa, kauhea postausinto niin ajattelin tulla tekemään näin yömyöhään pikaisen kuulumispostauksen! Tajusin myöskin,että blogi täytti eilen tasan 2-vuotta! Hui kun aika on kulunut nopsaan. Sen kunniaksi ajattelin tehdä luultavasti videon muodossa jonkun erikoispostaukse,onko ajatuksia toiveita , ehdotuksia, reippaasti tulemaan! Muutenkin olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä yleisesti blogista, mikä on hyvää ja missä olisi parannettavaa yms,erityisesti jos jossain on vikaa niin kertokaan niin ehkä saadaan se asia korjattua, palautetta kiitos! :) 

Eilen oltiin kaverin kanssa koko päivä helsingissä. Aamusta iltaan paineltiin pitkin kaupunkia, jalat olivat kyllä ihan kipeät kun illalla kotiin asti pääsi :D Käytiin ensiksi linnanmäellä josta saatiin päähänpistos lähteä katsomaan salkkarikatu, eikun siis seuraavaan ratikkaan ja pihlajakadulle ;)  Keskustassa pyörittiin vielä edestakaisin kaupoilla ja lähdettiin illemmalla kotiin. Kiva reissu siis! Tuli myöskin vähän niinkuin päätettyä,että jokunen päivä vielä helsinkiin muutan, ehkä kun valmistun taikka korkeintaan parin vuoden jälkeen ;) siellä vaan kaikki on isompaa ja parempaa kuin täällä :D


Tänään puolestaan lähdettiin käymään perheen kanssa Kuopiossa. Palailen loppuviikosta! Tämä postaus ei nyt millään lailla liittynyt hevosiin mutta antaa nyt olla :D Täältä kun kotiudun käyn torstaina  ja sunnuntaina diivailemassa. Kysymyksiä on tullut ihan kivasti, voisin jo lähetetyistä tehdä vastauspostauksen tällä viikolla! :) palaillaan!


8 kommenttia:

  1. tykkään super paljon blogistasi, se on kehittynyt ihan huimasti sinä aikana, kun oon tätä lukenu!! :) mitä parannettavaa voisi olla mun mielestä, niin kun kirjotat ratsastuksista, miten on menny ja mitä oot tehny, kirjotat hirrveen pitkästi ja mä en ainakaan yleensä jaksa sitä lukee :-D Sitä vois vähän lyhentää, mutta muuten ei mitään sanomista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kivasta palautteesta! :) joo voisin tosiaan hiukan lyhentää noita perus ratsastus postauksii jatkossa :D

      Poista
  2. my day -video ois kiva :) ja sit joku lempiblogeista tehty pikkupostaus kans, kertosit vähä mitä ite tykkäät lukea:)

    VastaaPoista
  3. olis tosi kiva jos esittelisit sun ratsastusvarusteet videolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon tehnyt jo aikaisemmin 2 kertaa kuvien muodossa varustepostauksen mun kamoista eikä varusteet ole kauheasti muuttuneet niistä niin en tiedä tulisikohan siitä vähän tylsä ja turha, mutta jos mulla riittää aika niin voin ton toki tehdä! :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016