BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. tammikuuta 2015

Maastoreissu lapsuuden maisemiin

Eilen Tiistaina lähdettiin Essi ja Harri seuranamme vähän pidemmällle maastoreissulle kuin mitä tavallisesti ollaan totuttu tekemään. Lähdettiin nimittäin käymään hevosten kanssa Artukaisita Metsäkylän tallilla. Ollaan jo pidemmäna aikaan suunniteltu Essin kanssa tätä vähän pidempää maastoreissua Metsäkylään mutta loppujenlopuksi ollaan aina jouduttu siirtämään reissua kovien pakkasten takia. Nyt pakkasta oli vain vajaa -10 astetta ja ilma muuten mitä parhain maastoiluun joten pystyttiin retki toteuttamaan! 12 km kertyi matkaa ja aikaa tuohon reissuun vierähti 2,5 tuntia. Matkalla ylitettiin sekä alitettiin siltoja joiden alitse sekä ylitse menivät moottoritiet sekä pysähdyttiin moniin liikennevaloihin. Hevoset käyttäytyivät ihan hurjan fiksusti. Essin kanssa puhuttiinkin,ettei kyllä löydy montaa noin fiksua hevosta joiden kanssa uskaltaa noin huoletta liikkua liikenteen seassa!


Lähdettiin matkaan jo hyvissä ajoin aamupäivällä jotta ehdittiin takaisin Artukaisiin ennen pimeän tuloa. Ilma tosiaan oli mitä ihanin, talvinen ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta! Metsäkylässä käytiin kiertämässä vielä maastossa pieni lenkki fiilistellen lapsuuden ponivuosien maisemia! Eipä  tule ihan heti mieleenkään koska viimeksi olisin noissa maisemissa ratsastanut, varmaankin viimeksi lähemmäs kuutisen vuotta sitten kun vielä ratsastin Metsäkylässä. Pitkästä aikaa hevoset pääsivätkin ihan kunnon maastoon kun Artukaisissa maastoilu tarkoittaa lähinnä citymaastoilua sillä kunnollisia maastoja ei tallilla oikein satu olemaan. Oli kyllä hurjan hauska maastoilupäivä ja hevosetkin tuntuivat kovin tyytyväisiltä.Voikun pääsisi useamminkin maastoilemaan ihan kunnon maastoissa!


2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä kuvia! :) Mää joudun kans meneen aina asfaltti pätkän että pääsen kunnon maastoihin mutta se ei oo onneks pitkä. :D Ja olis kiva saada sellasia mäkiä ja möykkysiä teitä et sais hepan tasapainoo kehitettyä mutta ehkä tyydyn nyt näihin mitä on. :D Noi on kyllä piristäviä tollaset pitkät maastolenkit ja jos viä paistaa aurinko ja pikku pakkanen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo niimpä, paljon kivempi ois päästä säännöllisesti ihan kunnon maastoissa maastoilemaan vähän tylsä kun joutuu aina asfaltilla menemmään :D joo ilma oli kyllä mitä ihanin! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016