BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vuosi vaihtui hyvässä seurassa melkoisen railakkaissa tunnelmissa kavereiden kanssa juhlien. Vuosi 2015 onkin lähtenyt hyvin käyntiin ja kaikkea kivaa onkin suunnitteilla sekä tiedossa lähiaikoina. Blogi on elellyt jonkin sortin hiljaisuudessa tällä viikolla kun aika on tuntunut olevan kovin kortilla.Tuntuu,että olen vain töissä taikka tallilla eikä aikaa ole jäänyt pahemmin muulle.. Onneksi nyt tänään sunnuntaina olin töistä vapaalla joten ehtisin käydä tallilla suht ajoissa ja saatiinkin kuvailtua Essin kanssa päittäin toistemme ratsastuksia, pitkästä aikaa siis koostetta ihan itsenäisestä työskentelystä!

Tällä viikolla olen Geen käynyt liikuttamassa näin loppuviikosta perjantaista sunnuntaille. Perjantaina sekä lauantaina ulkona oli aivan kamala sateinen sekä tuulinen ilma ja tuuli sen verran lujaa,että maneesin katto tuntui miltein irtoavan... Kumpanakaan päivänä gee ei tuntunut olevan ihan paras mahdollinen ratsastaa ja liikkuikin melko jännityneesti tuulesta johtuvan kamalan kolinan vuoksi. Lisäksi oma keskittymisenikin oli aivan jossain muualla joten aluksi mistään ei oikein tuntunut tulevan mitään.


Linkki videoon 

Tänään sunnuntaina mentiin geen kanssa maneesilla reilu tunnin verran. Lähdin alussa jo keskittymään entistä enemmän ulkoapuihin ja rentouteen. Työstin suurimmaksi osaksi siirtymisillä ja pyrin saada hevosen nopeammaksi avuille. Gee oli itseasiassa alkuun jo ihan yllättävän hyvä ja kevyt ratsastaa ja homma lähti rullaamaan puolet paremmin kuin mitä edellisinä päivinä! Laukasa kiinnitin huomiota nostoihin. Siihen,että saatiin sujuvia hyviä nostoja suoraan käynnistä. Oikeassa kierroksessa yritin entistä enemmän muistaa sekä kiinnittä huomiota omiin ulkoapuihin. Jään kovin helposti tuossa kierroksessa roikkumaan kiinni sisäohjaan ja unohdan ulkoapujen tärkeyden. Laukassa gee olikin ihan todella hyvän tuntuinen,parempi kuin pitkään aikaan! Lyhyillä sivuilla kokosin vähän laukkaa ja pitkillä sivuilla pyysin aavistuksen isompaa sekä rennompaa laukkaa eteen. Gee kokosi laukkaa hyvin ja oli muutenkin todella hyvin kokoajan kuulolla. Laukkojen jälkeen työstin vielä jonkun aikaan ravissa ennenkuin ravailin loppuravit eteen-alas. Lopussa gee oli ihan hurjan kevyt ja miellyttävä ratsastaa ja olisin voinut jatkaa ties kuinka kauan vain fiilistellen selässä! Lopetin kumminkin siihen kun hevonen tuntui hyvältä ja pitkien loppukäyntien kautta tamma pääsi talliin odottelemaan iltaheiniään kun itse kävin vielä puolestaan kuvaamassa maneesilla Essiä.

Täytyisi kyllä nyt joku päivä saada aikaiseksi värkätä itseni koulutunneille! Monesti olen kyllä puhunut,että olisi Geen kanssa hyvä päästä käymään estevalmennuksien ohella myöskin kouluvalmennuksissa mutta jotenkin puheet ovat unohtuneet enkä ole saanut aikaiseksi ilmoittautua koulutunneille. Tulisi kyllä tarpeeseen sielän puolen tunnitkin joten täytyykin reipastua tämän asian suhteen!


 p.s  HOX Turkulaiset! Glitteri etsii minun lisäksi itselleen vuokraaja, koulupuolen ratsastajaa joka kävisi 2-3krt/vko! Mikäli  kiinnostuit ja olet vailla vuokrahevosta sekä siis koulupuolen ratsastaja laita kommenttikenttään viestiä yhteystietoineen niin välitän Geen omistajalle viestiä! :)

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näytti teiän meno taas kerran! Koska te hyppäätte seuraavan kerran? Kiva treenipostaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) lomaillaan varmaan vielä vko tai pari jonka jälkeen aloitetaan taas hyppääminen :)

      Poista
  2. kuinka osaava koulupuolen ratsastajan tarvisi olla? :) ja minkä hintainen vuokraus olisi? jos ei vielä ole löytynyt, voisin harkita asiaa ja palata nimellisenä kyselemään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä tainnut löytyä ketään mutta muutama kokeilija oli kumminkin tulossa! :) Mitä yhtään ilmoitusta katsoin niin vaatimuksessa oli,että läpiratsastustaitoinen pitäisi olla. Hinnasta en osaa sen enempää sanoa kuin,että määräytyy käyntien mukaan. Pistä mulle vaikka spostia niin pystyn välittämään viestiä eteenpäin omistajalle! :) moona.julita@hotmail.com

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016