BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. tammikuuta 2015

Loppuviikon kuulumiset

Glitterillä tosiaan oli keskiviikkona rokotus sekä raspaus joten sen jälkeiset pari seuraavaa päivää mentiin melko rennosti. Torstaina käytiin tamman kanssa illalla vain kävelemässä maneesilla ja perjantaina suuntasin maneesille ilman satulaa. Työstin pitkälti vain käynnissä sekä ravissa. Hiottiin kumpaankin suuntaan tällä kertaa väistöjä jotka ovat parina viimeisellä kerralla tuntuneet jotenkin erityisen hankalilta geen ollessa kovin hätäinen. Nyt tamma malttoi kumminkin keskittyä ja lähti väistättämään loppuakohden nätisti kumpaankin suuntaan!

Tänään sunnuntaina suunnattiin jälleen Geen omistajan kanssa maaseudummalle liikuttamaan Camper. Kävin itsekkin jälleen orin selässä ravailemassa loppuravit. On se vain ihan hurjan hieno tapaus, hevonen jonka selästä tulee aina alas hymyssä suin! Camperin liikutuksen jälkeen hoidettiin hevonen pois jonka jälkeen suuntasin kodin kautta kohti Artukaista jossa liikutin Glitterin.

Tamman kanssa mentiin tunnin verran maneesilla. Gee oli alusta alkaen ihan yllättävän hyvä ratsataa. Laukassa Gee oli alkuun melko vahva ja olisi jälleen vain halunnut laukata pisin maneesia oman päänsä mukaan. Lähdin työstämään isolla pääty-ympyrällä siirtymisillä, puoli ympyrää ravissa,-toinen puoli laukassa.Gee alkoi pikkuhiljaa keskittymään paremmin itse työntekoon. Loppuraveissa Gee olikin ihan super! Rento ja oikein kevyt ja miellyttävä ratsastaa. Fiilisteltyäni hetken selässä käveltiin pitkät loppukäynnit joiden kautta Gee pääsi takaisin talliin syömään   iltaheiniään.

Huomenissa mennäänkin Geen kanssa puomeja, keskiviikkona tuuppaillan ja sunnuntaina olisi pitkästä aikaa vuorossa tämän vuoden ensimmäinen estevalmennus.Itselläni onkin jo ihan kauhea hinku päästä tämän kuukauden hyppyloman jäljiltä takaisin hyppäämään ja säännöllisen treenin makuun!


Linkki videoon

2 kommenttia:

  1. Voi kun tuo Camper näyttää hirmu isolta! :D Kiva että pääsette pitkästä aikaa hyppään ja tuleehan videoo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hurjan iso jos vaikka Gee:hen verrataan, tosin selästä ei tunnu niin kovin isolta :D Joo tulee videota! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016