BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


8. helmikuuta 2015

Hevostäyteinen talvipäivä

Miten se onkin aina niin,että kun hevonen on miellyttävä ja hyvä ratsastaa ei kuvaajia ole lähimaillakaan.. Kun taas seuraavalla kerralla saat kuvaajan mukaan hevonen on muuttunut ratsastettavuudeltaan ihan totaalisesti eikä mistään tunnu tulevan mitään. Glitter on liikkunut viikonlopun aikana ihan todella kivasti! Itselläni on nyt ollut suhteellisen pitkä viikonloppu vapaa töistä joten olen ehtinyt käydä tallillakin valoisaan aikaan ja kerrankin jopa ilman minkäänlaista kiirettä. Geen kanssa ollaan hiottu ja treenailtu todella paljon siirtymisten kanssa ja keskitytty erityisesti siihen rentouteen alusta loppuun saakka. Laukkatyöskentelyssä Gee on tuntunut paremmalta kuin pitkiin aikoihin! Tietenkään en ole nyt viikonlopun aikana saanut ketään meitä kuvaamaan joten valitettavasti Glitteristä ei tällä kertaa ole materiaalia. Annemari lupautui kumminkin huomenna tulemaan päiväsaikaan meitä kuvaamaan joten eiköhän Glitteristäkin tule lähipäivinä kunnollista materiaalia muualtakin kuin valmennuksista! Toivotaan, että hyvä ja rento meno jatkuu myöskin tulevilla kerroilla ja tamma on yhtä miellyttävä ja kevyt ratsastaa kuin tämän viikonlopunkin aikana!

Tänään Niki kysyi joskos haluaisin lähteä liikuttamaan Camperin. Alunperin suunnitelmissa oli tosiaankin käydä päiväs aikaan liikuttamassa Gee mutta päätinkin siirtää Glitterin liikutuksen myöhäsemmälle ja suunnata ensiksi orin luokse. Ilma oli pitkästä aikaa mitä ihanin, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja tuntui kovin keväiseltä! 


 Camperin kanssa työstin alkuun pitkään käynnissä pysähdyksillä sekä väistöillä. Niki ohjeisti ja neuvoi meitä kuvaamisen ohella kentän keskellä sekä keksi meille tehtäviä. Väistöjä jatkettiin myöskin harjoitusravissa jonka jälkeen otettiin pikkuhiljaa mukaan myöskin laukkaa. Laukkaa pyöritin kokoo uraa pitkin sekä kahdeksikolla laukkavaihtoja tehden. Camper tuntui paikka paikoin etenkin laukassa vähän tahmealta ja jalalla sai kyllä olla muistuttamassa ja ratsastamassa kunnolla eteen. Asiaa ei tietenkään helpottanut se,että itselläni oli uggit jalassa ja jalka tuntui heiluvan jatkuvasti johonkin suuntaan enkä oikein saanut pidettyä kunnolla kantapäätä alhaallaa.. ei mitkään parhaimmasta päästä olevat ratsastuskengät kyllä :D  Loppuraveissa C tuntui kovin letkeältä ja rennolta, tuohon olikin hyvä tällä kertaa lopetella! On tuo vain niin fiksu ja mukava tapaus, tuolta selästä tulee aina vain joka ratsastuskerran jälkeen yhtenä hymynä alas :)



8 kommenttia:

  1. Missä kypärä? ;)

    VastaaPoista
  2. Miksi meet ilman kypärää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kypärä jäi geen kaappiin ja tää ori asuu ihan eri tallilla.. Alunperin mun ei edes pitänyt lähteä tuonne joten kypärä tietysti jäi artukaisiin. Harvemmin sitä kyllä ilman tulee mentyä :)

      Poista
    2. Eikö omistajalla ollu lainata tai tallilla jollain muulla? :/

      Poista
  3. Tota mäkin ihmetelin missä kypärä? Mutta se siis oli jäänyt toiselle tallille. =(

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016