BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. helmikuuta 2015

Glitter maanantaina

 Moikka! Maanantaina tosiaan saatiin pitkästä aikaa kuvamateriaali myöskin maneesilta kun Ansu kävi kuvailemassa meidän menoa, tosin meidän maneesi on niin julmetun pimeä,että ainoat ratsastuskuvat taitavtkin kohdistua tuohon samaan kohtaan jossa oli valaisstus :D

 Tein oikeastaan vain ihan tavallisia juttuja pyrkien saamaan hevonen rennoksi ja hyväksi kumpaankin suuntaan. Gee on ollut nyt parina edellisellä kerralla hurjan hyvä ja rento ratsastaa ja sama meno jatkui myöskin tälläkin kertaa alusta loppuun saakka. Työstin kolmikaarisella, pääty-ympyröillä sekä kahdeksikolla,vaihtelin usein suuntaa ja tein paljonpaljon siirtymisiä. Laukassa keskityin etenkin nostoihin. Siihen,että saatiin sujuvia ja aktiivisia siirtymisiä ravista laukkaan ilman,että Gee lähti tarjoamaan omin päin laukkaa. Geellä kun on ollut tapana laukkojen jälkeen ravityöskentelyssä tulla kovin hätäiseksi ja tarjoaa laukkaa joka väliin. Loppuun päin tamma malttoikin odottaa ihan ihmeen hyvin siihen,että nosti laukan vasta kun pyysin.

Vasempaan kierrokseen Gee oli huomattavasti parempi. Oikeaan kierrokseen saikin työstää kauemman aikaa mutta lopulta tamma olikin siihen kierrokseen yllättävän hyvä. Oikea on aina ollut meille se hankalempi suunta ja helposti jään siihen kierrokseen liikaa tukeutumaan sisäohjaan ja unohdan ulkoapujen tärkeyden. Työstin ja fiilistelin ravia lopussa harjoitusravissa jonka jälkeen keventelin loppuravit eteen-alas ja lopetin siihen kun Gee tuntui hyvältä!


Seuraavaksi käynkin tallilla Geen liikuttamassa vasta lauantaina, sunnuntaina puolestaan meillä onkin illemmalla Kaisan hyppäri. Viikon päästä 22pv sunnuntaina olisikin TR seurakisat joissa näillä näkymin ollaan hyppäämässä ja tämän kuukauden lopussa olisi Ypäjällä aluekisat joihin houkuttaisi lähteä... saas nyt nähdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016