BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. helmikuuta 2015

Samshield


Harvemmin sitä tulee ostettua ratsastusvarusteita jollei ihan akuuttia tarvetta ole. Nyt viimeaikoina on kumminkin tullut osteltua kaikenlaista ihan sitten senkin edestä etten ole ostanut itselleni pitkiin aikoihin mitään! Sain vihdoin aikaiseksi myydä vanhoja pieneksi jääneitä ratsastusvaatteita pois joiden tilalle sain ostettua uusia.

Olen puhunut uuden kypärän ostamisesta nyt varmaan lähes vuoden ajan mutta vasta nyt sain aikaiseksi hankkia uuden. Mietin pitkään tämän Samshieldin sekä Charles owen air 8 mallin välillä mutta päädyin Samshieldiin, enkä kyllä voi olla muuta kuin tyytyväinen tähän valintaan! Itseltäni löytyy jo ennestään Charles owenin wellington classic jonka rinnalle halusin uuden ja kevyemmän kypärän. Samshield olikin näistä kahdesta vaihtoehdosta se kevyemmän ja ilmavamman tuntuinen päässä. Ihanaa kun on kerrankin kevyt ja hengittävä kypärä, tuo vanha kypäräni oli etenkin kesäisin aivan järkyttävän tukala päässä.

Kuinkamonelta teistä löytyy tämä kyseinen kypärä?
ootteko tekin yhtä ihastuineita kuin minä? 


Hööksiltä bongasin kevääksi uuden ihanan Spooksin mustan toppaliivin! Tämäkin on ollut ostoslistalla ties kuinka kauan mutta vasta nyt sain sen vihdoin ja viimein ostettua. Vanha Kingslandin toppaliivi onkin ollut muutaman koon liian iso istelleni niin tämä malli onkin hieman tyköistuvampi.


Sitten vähän vanhempana ostoksena Animon ihana tummansinen kisatakki jonka löysin aivan pilkkahintaan myynnistä facebookista, pakkohan tuo oli ostaa samantien kun en kyseistä takkia uutena koskaan varmaan raaskisi ostaa. En jaksa odottaa,että tämä ihana kisatakki pääsee käyttöön asti!

8 kommenttia:

  1. Animon takit on kyllä ihan ykkösiä! Niiiiin mukavia päällä ja hengittää ja ja ja... Siis ihan kuin toinen iho! Mulla ollut äidin kanssa yhteinen, mutta pitäis varmaan hankkia ihan oma, kun jos kisoissa molemmat hepat mukana, niin aika kikkailuks menee :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo toi on kyllä niiin ihana ja mukava päällä,kauhee hinku kisoihin ihan vaan senki takii et toi pääsee käyttöön! :D

      Poista
  2. Ihania ostoksia (kuola valuu tn takin takia :D)! Ja ihana ulkoasu, kyllä emma osaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehhe, kiitos! :) ja niin osaa, nää Emman tekemät ulkoasut on aina vaan yhtä hienoja!

      Poista
  3. ihana toi toppaliivi! *-* kypärää ihastelinki jo ;)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016