BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. maaliskuuta 2015

Ihana kevät!

Moikka pitkästä aikaa! Täytyy näin heti alkuun myöntää,että olen viimeisen parin viikon ajan ollut kyllä ihan todella huono bloggaaja ja blogi on unohtunut kokonaan taka-alalle.Kuvienkin puuttuessa veikkaisin,että pitkät tekstipostaukset olisivat melko puuduttavaa luettavaa ;) en ole blogin suhteen halunnut ottaa minkäänlaisia paineita ja olenkin pyrkinyt siihen,että kirjoitan kun siltä tuntuu ja kun on asiaa. Edellisen postauksen jälkeen on ehtinyt tapahtua kyllä vähän kaikenlaista ja muutamat asiat ovat vieläkin vähän kysymysmerkkinä. Toivon,että asiat lähtevät tästä pikkuhiljaa taas rullaamaan eikä mitään sen suurempia muutoksia tarvitse lähteä tekemään minkään suhteen!
Eilen maanantaina nautittiin Glitterin kanssa ihanasta keväisestä ilmasta! Päästiinkin mun osalta ensimmäistä kertaa tänä vuonna menemään ulkokentällä. Tätä on kyllä odotettu koko pitkä talvi! Itse tykkään ratsastaa puolet mielummin kentällä kuin ahtaassa maneesissa ja hevonenkin tuntui kyllä liikkuvan puolet tyytyväisemmin kuin mitä maneesissa. Gee on nyt parina edellisellä kerralla ratsastaessa ollut suoraansanottuna aivan kamala.. eikä mistään ole tuntunut tulevan yhtään mitään! Nyt yllätyinkin postiviisesti kun Gee oli kovin miellyttävä ja kevyt heti alusta alkaen saakka eikä erimielisyyksiä työnteosta tullut missään vaiheessa. Ravissa työstin kahdeksikoilla, kiemuraurilla,temponvaihteluilla sekä suunnamuutoksilla. Helposti tulee jämähdettyä siihen helpompaan suuntaan mutta pyrin keskittymään siihen,että vaihtelin suuntaa tarpeeksi usein ja tehtäviä tuli tehtyä tasaisesti kumpaankin suuntaan! Laukassa otin alkuun rentoa sekä isompaa laukkaa uraa pitkin josta lähin pikkuhilja kokoamaan laukkaa. Työstin vastalaukkaa loivalla kiemurauralla sekä lävistäjällä. Kun Gee tuntui tarpeeksi hyvältä keventelin loppuravit eteen-alas.

Kuvailtiin pitkästä aikaa taas Essin kanssa päittäin kun kerrankin sattui niin ihana ilma joten ohessa vino pino kuvia eiliseltä! Ratsastuksen jälkeen käytiin vielä kuvailemassa tallin pihalla mutta näitä kuvia luvassa vähän myöhemmin jottei tämä postaus veny kuvineen ihan tolkuttoman pitkäksi :)

Joko te olette korkanneet kenttäkauden käyntiin?


2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016