BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. kesäkuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Edellisestä postauksesta onkin päässyt vierähtämään sitten tovi, hups! Kaikenlaista kiirusta tässä on mukamas ollut vaikkei mitään sen ihmeempiä ole edes tapahtunut. Syntymäpäivät tuli juhlittua ja ikäkriisit podettua ja  juhannuskin tuli ja meni jonka vuoksi aikaa koneella istumiselle ei ole ollut juuri lainkaan. Vaikka tallilla on tullut käytyä entistäkin ahkerammin ei sieltä ole valitettavasti kertynyt minkäänlaista uutta materiaalia jonka vuoksi postausintokaan ei ole ollut huipussaan sillä en ole kokenut järkeväksi lähteä kirjoittamaan pitkiä tekstipainotteisia postauksia..

Glitterin kanssa ollaan puuhasteltu sekä treenailtu saman kaavan mukaan kuin mitä aikaisemminkin. Viime viikolla ennen juhannusta hypeltiin itsenäisesti Nikin opastuksella kun ei saatu sovittua sen erillistä estevalmennusta. Koottiin päällekkäin olevista kavaleteista kentän keskelle sarja jota tultiin eri suunnista, lyhyellä tiellä, pidemmällä tiellä, päädyissä aina suuntaa vaihaen sekä lopuksi niin,että esteiden jälkeen aina pysäytettiin. Gee toimi oikeastaan tosi kivasti ja näppärästi eikä mitään sen suurempia virheitä päässyt syntymään. Itsenäisistä hyppelöistä jäikin oikein hyvä  ja positiivinen fiilis!

Juhannuksena launataina sekä sunnuntaina sain myöskin Geen lisäksi liikuttaa Camperin! Oli taas kivaa vaihtelua päästä pitkästä aikaa menemään muillakin hevosilla. Lauantaina satoi lähes koko päivän paiskaamalla vettä joten jouduttiin menemään maneesilla. Ori tuntui alkuun aavistuksen jännityneeltä mutta loppuakohden kun lähti rentoutumaan saatiin oikein hyviä pätkiä! Työstin suurimmaksi osaksi kiemuraurilla, väistöillä,avoilla sekä laukanvaihdoilla.  Sunnuntaina päästiin onneksi menemään kentällä ja orikin tuntui heti alkuun paljon paremmalta sekä rennommalta kuin mitä edellisenä päivänä. Ratsastin pitkälti saman kaavan mukaan kuin launatainakin ja lopettelin siihen kun hevonen tuntui tarpeeksi hyvältä. On tuo ori vaan ihan mahti tapaus, jälleen kerran tallilta tuli lähdettyä ihan yhtenä hymynä!


Muuta hyppykertaa ei tälle viikolle oltukkaan ehditty vielä sopia joten huomenna päästäänkin Geen kanssa naapuritallin puolelle maljakentälle hyppäämään kun päätettin näin äkkiseltään osallitua Anna Kärkkäisen estevalmennukseen.. Palaillaankin seuraavaksi toivonmukaan kuvien sekä videoiden kera hyppelöiden merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Ooks tehny jo sen postauksen siit kerrast ku olin kuvaa vai onks mult jääny jotai välist? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehh en, en oo saanu viel aikseks vaiks videon jo ehtisinki editoida.. se vähän niinku jäi :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016