BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. kesäkuuta 2015

Viikon kuulumiset

Maanantaina liikutin Geen kisojen jälkeen suht rennosti ja suuntasin kentälle pitkästä aikaa ilman satulaa! Harvemmin mua on kyllä viimeaikoina nähty ilman satulaa liikenteessä vaikkakin Gee tuntuu lähes joka kerta satulatta melkein paremmalta ja rennomalta kuin mitä satulan kanssa, sillä on vain niin ihanan tasaisest askeleet! Tosiaan ratsastin kevyesti kaikki askellajit läpi ja loppuun käytiin käppäilemässä ilta-auringossa loppukäynnit.

Tiistaina kuvailtiin Essin kanssa taas päittäin joten sainkin pitkästä aikaa itsenäisistä ratsastuksistakin materiaalia! Palauttelin mieleen viime koulutunnilta muistiin jääneitä asioita joita kertailtiin. Ratsastin loivilla kiemuraurilla, keskityin suoruuteen ja rentouteen! Alkuun Gee tuntui tavallista hätäisemmältä eikä oikein malttanut millään keskittyä työntekoon.

 Pikkuhiljaa tarpeeksi vain työstäessä palaset lähtivät loksahtamaan kohdilleen ja Gee liikkuikin pätkittäin oikein mukavan ja rennon oloisesti ja lopussa meno olikin huomattavasti paremman tuntuista kuin mitä alussa. Alkaa pikkuhiljaa etenkin näiden itsenäisten ratsastuskertojen jälkeenen tuntua,että ollaan päästy vaikeuksita voiton puolelle. Talvella ongelmat oikein korostuivat sieläntyöskentelyssä ja hyvä kun uskalsin silloin ottaa edes laukkaa oikeaan kierrokseen kun Gee tuppasi olemaan  niin vahva siihen kierrokseen ja puri vain kuolaimeen kiinni ja kaahotti menemään pisin maneesia. Nyt ratsastuksista on jo pidemmän aikaan jäänyt todella positiivinen ja hyvä fiilis lähes joka kerta eikä oikeaankaan kierrokseen ole havaittavissa niin suuria ongelmia kuin mitä esimerkiksi juuri tuolloin talvella, ollaan me siis taidettu edes hiukan kehittyä tämän puolen vuoden aikana ja noista kouluvalmennuksista on kyllä ollut ihan todella paljon hyötyä!


Keskiviikkona Glitteri sai vapaapäivän kun itse en ehtinytkään tallille aamulla ennen iltauvoron alkua. Torstaina mentiin kentällä pitkälti saman kaavan mukaan kuin mitä tiistaina. Tällä kertaa Gee tosin olikin kumminkin alusta alkaen puolet paremman ja rennomman tuntuinen ja keskittyi työntekoon huomattavasti paremmin!



 Nyt loppuviikosta käyn itse liikuttamassa Geen lauantaina ja sunnuntaina meillä onkin puolestaan pitkästä aikaa Kaisan estevalmennus. Viime estevalmennuksesta taitaakin olla aikaa reippaasti reilut kolme viikkoa kun ei oikein olla saatu aikatauluja yksiin. Emma lupautuikin tulemaan kuvaamaan valmennusta joten luvassa ainakin paljon kuvamateriaalia! Seuraava tuleva viikko onkin toivonmukaa melko tapahtumatäyteinen ja loppuviikosta perjantaina onkin mun 20-vuotis syntymäpäivät.. kauhea mikä ikäkriisi, mihin tämä aika oikein menee?


5 kommenttia:

  1. Apua millonhan mulle tulee ikäkriisi :D syksyllä tosiaan kans 20 täytän ja sitä kriisiä odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha mulle tää ikäkriisi tuli tässä vast yks päivä ku vaan havahduin et ei hitto, tulee täytettyy jo 20-vuotta.. ihan kauheeta! :D

      Poista
  2. Ikäkriisi 😂 vasta pääsemässä parhaaseen ikään 😉

    VastaaPoista
  3. Pyhh, tunnet itsesi vielä silti nuoreksi 20 vuotiaana. Usko pois, olet mieluummin 20 kuin 18 ;) Silloin ei ole ihan niiin nuori ja ihan niin kokematon elämästään :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016