BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. kesäkuuta 2015

Happy Birthday to me!

Mitä vanhemmaksi sitä tulee sitä vähemmän vuosi vuodelta odottaakaan omia syntymäpäiviään.. Uskomatonta-tänään on mun 20-vuotis syntymäpäivä. Olo ei kyllä ole yhtään sen vanhempi kuin mitä eilenkään, mutta niin ne vuodet vain vierivät kauheeta vauhtia eteenpäin. Pientä ikäkriisin poikasta kyllä tässä ollaan podettu.. En ole enään teini mutten oikeastaan aikuinenkaan, jotain siltä väliltä!

Käytiin eilen Emman kanssa kuvailemassa ilta-auringossa tallin pihapiirissä. Emma sai räpsittyä kyllä jälleen kerran ihan hurjan ihania kuvia jotka halusinkin tulla teille pikimmiten jakamaan, kiitos Emmalle näistä! :)

Syntymäpäivä tuli vietettyä osittain töissä sekä töiden jälkeen suuntasin tallille hoitamaan sekä liikuttamaan Glitterin. Geelläkin oli selkeästi yhtä hyvä päivä kuin itsellänikin ja  tamma liikkui paremmin kuin pitkään aikaan, vitsit miten hyvä fiilis jäikään! Onneksi itselläni alkoi pidennetty viikonloppu joten huomenna ehditään lähteä kaveriporukalla juhlistamaan  kunnolla näitä pyöreitä vuosia. Hauskaa viikonloppua, palaillan alkuviikosta viime estetunnin merkeissä!


Mikä kuvista oli sinun lemppari? 

8 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016