BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. kesäkuuta 2015

Itsenäistä treeniä

Perjantaina Essi  kävi ratsastamassa Glitterin kevyesti läpi. Pääsin itse töistä vasta sen verran myöhään illalla josta suuntasin suoraan tallille.Tietysti olin unohtanut kaikki  ratsastusvarusteet kotiin. Jottei Glitterille olisi tullut turhaa ylimääräistä toista vapaapäivää kävi Essi kokeilemassa Geen selässä. Essin mietteitä ratsastuskerrasta pääset lukemään klikkaamalla tästä. Jotenkin oli tosi hyvä ja opettavaista päästä näkemään Geen selässä hevoselle täysin vieras ratsastaja joka ei tunne hevosta samalla tavalla kuin mitä itse ja etenkään jolla ei ole samoja virheitä korjattavana kuin itselläni. Oli kiva nähdä miten Glitteri toimii jonkun muun ratsastajan kanssa. Oikein kivasti ja sujuvasti  tuolla kaksikolla sujuikin :)

Lauantaina liikutin itse Glitterin normaaliin tapaan. Sunnuntaina puolestaan kävimme pitkästä aikaa pidemmällä maastoreissulla Essin ja Harrin kanssa. Kierrettiin sopivan mittainen lenkki jokirantaa pitkin. Maastoreissun jälkeen kävin vielä keventelemässä loppuravit eteen-alas kentällä.
 Eilen maanantaina sain pitkästä aikaa kuvaajan kun Marissa lupautui lähtemään tallille seuraksi sekä kameramieheksi. En edes muista milloinkohan viimeksi blogissa olisi ollut materiaalia itsenäisestä sileäntyöskentlystä joten tässä sitä tulee senkin edestä, antaa kuvien sekä viden puhua tällä kertaa puolestaan! Glitteri oli alkuun oikeastaan todella rasittavan oloinen ratsastaa. Tamman huomio kiintyi jatkuvasti aivan johonkin muuhun kuin itsetyöntekoon. Pikkuhiljaa kun tamman mielenkiito palasi työntekoon ja hevonen alkoi rentoutumaan saatiinkin oikeastaan tosi hyviä pätkiä. Etenkin koko ajan loppuun päin meno parantui ja Gee oli oikeastaan todella miellyttävän tuntuinen, kevyt sekä rento! 


Tällä hetkellä olen itse ihan järkyttävässä flunssassa sekä kuumeessa joten Glitteri saakin tänään ihan suosiolla vähän rennomman ja kevyemmän päivän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016