BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. syyskuuta 2011

Blogitunnustus ja vähän muuta

Tiistaina oli estetunti pitkästä aikaa Kossulla. Oli alkutunnista vähän totuttelemista kun mennyt niin monta kertaa Ellillä jota tarvitsee ratsastaa hiaman enemmän eteenpäin mitä Kossua.

Verkassa herkisteltiin hevosia hiukan pohkeelle, niin  että  liikkuvat eteen ja tulevat kiinni kun käsketään , 5askelta ravia siitä 5 askelta laukkaa. Kossu  toimikin tässä tosi  kivasti , eikä ollut tällä kertaa yhtään tahmea ratsastaa eteen ,mitä aikaisempina kertoina on ollut. Verkkojen jälkeen  alettiin tulemaan ympyrällä pientä pystyä mitä muutamien kertojen jälkeen nostettiin. Päädyssä pystyn jälkeen piti aina pysähtyä.  Tätä tultua hetken vaihdettiin tehtävää  ja alettiin tulemaan pysty-pysty linjaa mihin väliin piti mahtua kolmella askeleella. Tähän tulikin ihan hyvät hypyt kun alkoi sujumaan ja sai Kossun etenemään tarpeeki läpi kaaren.




Sitten alettiinkin tulemaan pystyä mistä johdettiin hiukan vasemmalle ja tultiin  toinen pysty, väli tultiin neljällä . Loppuun taidettiin hypätä sarjakin. Lopputunnista  tultiin sitten pelkästään tää sama  tehtävä neljän  laukan väli mutta vain toisin päin. Kerran tultiin liian hitaasti sisälle ja välissä laukka vain hiipui. Loppuun tulikin hyvät hypyt ja saatiin väliin mahtumaan 4. Tästä tunnista jäi ihan ok fiilis! :)
Liina  olikin kuvaamassa tuntia ja sai jotain videoita, lisäilen niitä tänne sitten kun olen ne saanut!



Eilen sitten satoikin taas vaihteeksi ihan paiskaamalla vettä  koko iltapäivän!
Kun menin tallille oli vielä ihan kirkasta  , mutta kun sain Topin käytävällä valmiiksi alkoi  satamaan paiskaamalla.  Hetken odoteltiin jos sade olisi loppunut mutta ei. Lähettiin sitten taas kerran maastoilemaan ja kastuttiin molemmat ihan litimäriksi. 

laatu on mitä on, otettu videolta
Suurimmaksi osaksi käveltiin ja kotiin päin tullessa ravailtiin aika paljon. Miksi nyt joka kerta kun on pitänyt mennä liikuttamaan Topi on satanut kaatamalla?  No toivottavasti ensi keskiviikkona olisi paremmat ilmat! Se taitaakin sitten jäädä viimeiseksi kerraksi Topilla : / Nyt olenkin katsonut jotain vuokralle millä se valmentautuminen ja kilpaileminen olisi mahdollista kun ei oikein Topin kanssa se ollut mahdollista ja muutenkin meiltä Inkisella on kamala matka ja kyyti ollut vähän ongelmana.  No saa nähdä jos ensi keväällä/kesällä pääsisi joskus tarpeen tullen liikuttamaan/vuokraamaan Topia, kuminkin yhteistyökin sujui alkuvaikeuksien kautta ihan kivasti! :) 







Loppuun vielä blogitunnustustehtävä jonka sain Sofialta, kiitos siitä! :)


Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata kymmeneen kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin kymmeneen ihanaan blogiin sekä tiedottaa kyseenomaisia blogeja asiasta.
Tässä ovat kysymykset ja vastaukset niihin:  


1. Suosikkiväri: kaikki ihan kivoja mutt ehkä joku musta ruskea tai pinkki
2. Suosikkieläin: Hevonen, koira
3. Suosikkinumero:
4. Suosikki alkoholiton juoma: Ananas Fantta, coca cola
5. Facebook vai Twitter: Facebook
6. Intohimosi:  suklaa, ratsastus
7. Saada vai antaa lahja? ehkä mielummi lahjan saaminen :D
8. Suosikkikuvio: sydän
9. Suosikkiviikonpäivä: perjantai
10. Suosikkikukka: ..vaikka ruusu


Laitan vahingon kiertämään seuraaviin blogeihin, joita tykkään erityisesti seurata , tai jotka ovat jotenkin tuttuja :)



Lähenki täsät pian Pedanttiin estetunnille , postailen sitten myöhemmin jos vaikka saisi tunnista videota! :)

1 kommentti:

  1. Sääki sait multa tunnustuksen mut en jaksa linkata ku oot vastannu jo kysymyksiin x)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016