BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. syyskuuta 2011

Jumping part.2 + muuta!

Eilein estetunti taas Ellillä! Alkuun verkattiin itsenäisesti molempiin suuntiin ravissa ja sitten laukassa. Verkkojen jälkeen alettiin tulemaan  pitkällä sivulla olevaa kahden esteen  innaria , 2 laukkaa puomille, 2 laukkaa toiselle puomille  . Innarin esteet olivat aluksi aika pieniä , mutta sitä nostettiin kun vaihdettiin tehtävää. Alkuuun tuli  sitten sama innari mistä johdettiin hiukan vasemmalle ja jatkettiin ensiksi 6 laukallla okserille. Tää suijuikin meiltä hyvin, mutta kun esteitä alettiin nostamaan  ei  mennyt paikat oikein ensiksi kohdilleen niin tuli hiaman huonommin. Pari kertaa nostettiin ja tätä tultiin niin kauvan , että alkoi kunnolla sujumaan. Loppuun tultiin muutaman kerran pikkanen rata. Alkuun tämä aikaisemmin hypätty okseri , sitten toinen okseri ja loppuun  vielä pysty.




Aluksi meillä oli pikkasen hidas  ratatempo mutta kun tutliin pariinkertaan uusiksi alkoi sujua paremmin!
Tunti meni muutenkin ihan hyvin ja tästä jäi ihan ok fiilis! Hah mahtoivat hepat ihmetellä kun yht äkkiä alkoi tunnilta soida HK areenalta Tps:n maalilaulut :D Ei tullut tähänkään postaukseen nyt hyppykuva kun ei ollut kuvaajaa , höh  :( 



Laitoin vähän aikaan sitten yhdelle omistajalle viestiä jolla oli tarjolla vuokralle poni millä olisi mahdollisuus myös valmentautumiseen ja kilpailemiseen, tätä menenkin varmaan muutaman viikon päästä kokeilemaan ! :) Toivottavasti  poni on ratsastaessa mukava ja muutenkin jos sitä pääsisi sitten vuokrailemaan ! 


näyttääpä jotenki  hassuilt kuvas :D

Loppuun vielä kuva kynsistä mitkä eilen kävin  ottamassa, tulihan niistä ihan kivat, tykkään! Toivottavasti nää nyt kestäis vähän kauvemmin kun vanhat ettei heti lohkeile tallilla :D

7 kommenttia:

  1. Nii koska sul onkaan tunti keskiviikkosin? Ku jos haluisit nii voisin joskus tulla kuvailee jos et saa ketään muuta paikalle (: Voin kuvata sun kameral jos haluut tai sit omal järkkärilläni :)

    VastaaPoista
  2. Mul on tiistaisin 18-17 ja torstaisi tunti Pedantis :) Jooo tuu vaan kuvaamaan , jos haluut! :) mullaki on järkkäri mut en tie yhtään miten siin riittää zoomit et jos oot joskus tulossa voit ottaa omanki kameran :) onks sul minkä merkkine järkkäri ?

    VastaaPoista
  3. ai se oliki tiistai! :D mulla on olympus ja 2 putkee, toisel saa zoomattuu lähemmäs ja toisel saa paremmin lähikuvii :) Voin tulla ainaki joka toinen ti koska pääsen koulust jo 13 ja joskus joka ti jos ehin ;). Jos en tuu nii ilmottelen sit tääl tai fb:s tai josain :D

    VastaaPoista
  4. toivottavasti sait selvää sekasest tekstist... :D

    VastaaPoista
  5. Sul on vaikka kuinka kiva blogi! :) Ja noi kyntes on kans kivat, mis käyt laittamas noit ja mitä siel maksaa tommoset?(:

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon! :) Oon käyny laittamas runosamäessä sellases pikkases kamaapos, oisko ollu jtn 60e en muista ku ite sain noi kynnet halvemmalla kun on tuttu joka laittaa :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016