BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. syyskuuta 2011

Hyppelöitä

Eilinen estetunti meni  paremmin kuin mitä tiistainen! Meillä oli sijainen  Iitu  pitämässä tällä kertaa tunnin . Alkutunnista en yhtään tiennyt minkä tyyppinen tunti mahtaa olla tulossa , koska en ennen ole ollut Iitun pitämillä tunneilla. Yllätyinkin kumminkin positiivisesti ja tunti olikin tosi hyvä! Palautetta sai koko ajan  ja kerittiin hyppäämäänkin sopivasti. Taas vähän tylsähkö postaus kun ei ole tunnistakaan yhtään kuvia :/

Verkkojen jälkeen  alettiin tulemaan innari sarjaa missä lopussa oli pysty. Pystyä nostettiin aina melkein joka kierroksen jälkeen kun alkoi sujumaan hyvin. Tämän jälkeen tultiin sitten  muutaman kerran  pysty okseri sarjaa koko rata leikkaamaisesti vasemmasta kierroksesta.  Loppu tunnista tultiin muutaman kerran alla piirrettyä rataa.



Ensiksi tultiin pitkällä sivulla oleva okseri josta taidettiin tulla Ellin kanssa lähes joka kerta alas väärässä laukassa, niin tehtiin päätyyn ympyrä  ja jatkettiinkin nyt tuo okseri-pysty sarja  toisessa suunnasta  kokorataleikkaamaisesti ja loppuun tuli tuo mitä tultiin alkutunnista, kavaletti innarit missä lopussa oli pysty este.   Ekalla kerralla meille tuli kielto sarjan pystylle mikä oli oma mokani,   en ratsastanut tarpeeksi eteen niin ei mahtunut askeleet väliin kunnolla , niin ei Elli pystynyt millään hyppäämään. Tultiin sitten heti uusiksi ja menikin heti paremmin kuin kaarteiden läpi muisti ratastaa kunnolla eteen.  Tätä rataa tultiin muutaman kerran ja esteitä korotettiin muutaman kierroksen jälkeen. Loppua kohden meillä alkoi sujumaan ihan kivasti ja Elli hyppäsikin hyvin, tunnista kyllä jäi tällä kertaa  hyvä fiilis!  


Jos teillä on  muuten jotain parannus ehdotuksia blogin suhteen tai jotain mitä toivoisitte enemmän tai minkä tyyppiset postaukset kiinnostaisivat enemän niin pistäkää ihmeessä kommenttia! :)  

Topilla menen varmaan luultavasti viikonloppuna ratsastamaan kun viime keskiviikkoinen jäi välistä. Ensi viikolla tai sitä seuraavalla olisi tarkoitus mennä kokeilemaan sitä vuokrista mistä taisin aikaisemmin mainitakkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016