BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. syyskuuta 2011

Maastoilua, esteitä, tippumisia

Viime keskiviikkonen tosiaan jäi Topilta välistä niin kävin sitten tänään päivemmällä ratsastamassa Topin. Ulkona oli taas kerran kamala ilma ja vettä satoi  melkein koko ajan. Oltiin aluksi hetki kentällä mutta  kenttä oli täynnä lammikoita ja vesi vain roiskui niin päätettiin lähteä sitten maastoon. Reilu tunti siellä venähti aikaa. Itse en tiennyt yhtään missä päin mentiin mutta onneksi Topi osasi takaisin kotiin päin kun käännyttiin takaisin lähtösuuntaan.  Välillä piti tulla jopa selästä alas ja taluttaa Topia pikkasen matkaan eteenpäin, kun se vain jumitti melkein jokaisessa risteyksessä eikä suostunut liikkumaan mihinkään muuhun suuntaan kun siihen missä päin talli oli :D 







Illemmalla oli sitten taas estetunti Ellillä! Tuli taas pitkästä aikaa  maistettua maneesin pohjaa!
Alussa verkkojen jälkeen  alettiin tulemaa 4 maapuomia mitkä olivat  isolla pääty-ympyrällä. Tultiin näitä  pareittain  ja väliin meillä piti tulla  Ellin kanssa neljällä askeleella. Maapuomit nostettiin hetken päästä pieniksi pystyiksi ja tultiin taas samaa muutama kierros. Välit meillä suijuikin ihan hyvin! Yhdellä kierroksella sitten Elli kolautti  jalkansa puomiin ja taisi vetää siitä herneen nenään , jatkoi matkaa eteen vaikka olisi pitänyt kääntyä ympyrällä  oikealle ja pukitti. Tietenki mä lensin sieltä komeesti polvilleni alas kun en ollut yhtään varautunut  ja nyt on sitten  kamala mustemla polvessa :D
Jatkettiin tätä tehtävää vielä jonkin aikaa samanlailla vilä toisessa kierroksessa. Lopputunnista tultiin sitten  ympyrältä vain päädyissä olevat esteet, eli pysty  josta jatkettiin okserille, näitä hypättiin molempiin suuntiin .  Kyllä muutamat hyvät hypyt tuli  mutta ei mennyt tunti ihan nappiin tällä kertaa , no ensi kerralla paremmin ! :)


Taaskaan ei ketään ollut kuvaamassa niin ei ole kuvamateriaalia tunnista  :( Pitäisi joku kerta pyytää joku kuvaamaan jos tännekkin saisi välillä videoita ja kuvia ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016