BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. syyskuuta 2011

Torstain hyppelöitä

Noniin vihdoin sain tännekkin laitettua videomateriaalia eiliseltä tunnilta  kun äiti tuli kuvaamaan :D Niitä tiistaisen estetunnin videoita  laitan tänne heti kunhan saan ne ensiksi vain Liinalta! :)

Mulla oli taas Kossu joka likkui tänäänkin ihan kivasti eikä ollut ollenkaan tahmea ratsastaa eteen. Alkuverkassa tultiin  pääty-ympyrällä olevaa puomia ravissa ja laukassa molempiin suuntiin minkä jälkeen tultiin kahden kavaletin "sarjaa"  laukassa ja päädyssä piti pysähtyä. Tämän jälkeen kavaletit pinottiin  pystyksi ja tätä tultiin muutaman kerran  korottaen. 

laatu
Tämän jälkeen vaihdettiin tehtävää ja alettiin tulemaan lävistäjällä olevaa pysty-okseri sarjaa. Tätä tultiin tälläisenään muutama kierros jonka jälkee loppuun lisättiin vielä okseri. Sitten tultiikin  koko hoito, eli kavaletti pysty, lävistjältä sarja ja okseri. Lopputunnista tultiin tää  sama vielä toisin päin, okseri ,lävistäjältä sarja ja  loppuun kavaletti pysty. Muutaman kerran okserille ja sarjalle jäin hypyissä jälkeen kun ei mennyt ponnistuspaikat ihan miten luulin, pari kertaa kun oltiin tultu uusiksi meni kumminkin paremmin ja pääsin hyppyihin hyvin mukaa. Tunnista jäikin hyvä fiilis! :) 



9 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016