BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. syyskuuta 2011

Pikkanen kusipää ♥

Nonii vihdoin siitä  tiistain  estetunnilta vapautui paikka  ja  eilisestä lähtien jatkan jatkossa siinä! Eilen  menin taas Ellillä ja ei hyvää päivää meinas pikkuhiljaa mennä hermo sen kanssa siinä lopputunnista.

Alkutunnista verkattiin itsenäisesti molempiin suuntiin ravissa sekä laukassa, toisessa päädyssä tultiin samalla pientä kavalettiä ympyrällä, Elli oli jo verkassa kamalan tahmea eikä suostunut liikkumaan kunnolla eteenpäin. Verkkojen jälkeen sitten hypättiin ympyrällä kavalettiä ja pikkaista ristikkoa muutaman kerran molempiin suuntiin. Tämän jälkeen  alettiin tulemaan pitkällä sivulla olevaa pysty- pysty linjaa mihin väliin  piti mahtua kolmella laukalla,  alkuun meillä taisi tulla siihen 4 kun ei ollut  sopivaa tempoa. Tultii uusiksi jolloin Elli kielsi jälkimmäiselle esteelle,  laukattiin puoli kierrosta  ennen estettä  jotta poni alkaisi herätä  ja saataisiin väli 3 laukalla. Tähän tulikin tällä kertaa hyvät hypyt ja väli päästiin  tulemaan sillä 3 laukalla. Lopputunnista sitten tultiin pienimuotoista rataa (joka tossa alhaalla piirretty) ensiksi tultiin kokorataleikkaamaisesti tuo pysty , jatkettiin päätyyn ympyrällä kavaletti josta aikaisemmin tultu linja muutettiin kahden pystyn sarjaksi.




Tolle ekallle esteelle  ja kavaletille tulikin ihan hyvin mutta sarjalle tullessa kaarenläpi meillä oli  liian hidas tahti  niin tuli vähän huonot hypyt. No tultiin sitten uusiksi  , Elli kielsi  sarjan B osalle, tultiin taas uusiksi ja tällä kertaa Elli meni ohi . Pistettiin sitten puomi esteen ja seinän väliin , ettei  pääsisi ohi.Tultiin uusiksi ja  tietenkin Elli  kielsi tällä kertaa  sarjan A osalle . Tätä sitten tultiin aika montakin kertaa kun yritettiin Elli saada siitä menemään , seinän välissä oli ihmisiä talikon kanssa ja toinen hevonenkin meni   seinän viereen seisomaan , mutta ei! 


Laitoin tähän nyt jotain vanhoja kuvia Ellistä viime talvelta , ettei olisi niin tylsä postaus :D

haha tääkin viimetalvelta! 


 Tässä välissä meni sitten muut tunnilla olevat ja etsittiin jostain raippaa.   Opettajalla oli juoksutusraippa ja koitettiin taas tulla uusiksi tätä sarjaa. Elli kielsi jälleen tai juoksi ohi , koitti se mua vähää välii epätoivosesti pukeillaanki heittää alas , eipäs onnistunu ;) Huomasin , että on mulla jonkin verran tän puolenvuoden aikana tasapaino kehittynyt , kun talvella  Elliltä tipuin  tälläisistakin pukeista mitä se tänäänkin teki!  Noo monen yrityksen jälkeen Ellihän sitten hyppäs sarjan molemmat osat ja tultiin heti kolme kertaa  peräkkäin nää uusiksi ,opettaja antoi  juoksutusraipasta jos oli ponilla vähääkään aikomusta hidastella tai aikeita kieltää. Vitsit Elli oli ihan tykki ja hyppäsi tosi hyvin kun se kerran siitä oltiin saatu yli, ja riitti sillä sitä virtaakin :D Taas tuli huomattua miksi tykkään käydä Pedantissa tunneilla, siellä tehdään asiat annetulla tavalla niin monta kertaa, että varmasti alkaa sujua eikä periksi anneta!Luulen ,että monessa muussa ratsastuskoulussa tässäkin tilanteessa olisi estettä vain laskettu tai todettu ,että jahas ei se hyppää ja annettu asian olla!


Tänään olisi pitänyt mennä ratsastamaan Topilla mutta ulkona sataa vettä kaatamalla ja ite oon vielä vähän kipee ni en sitten mene.Huomenna taas Pedantissa estetunti ,toivottavasti menee  pikkasen paremmin kuin tuo eileine ;D

4 kommenttia:

  1. Mikä siinä sitten oli ettei hypännyt, minkä kokoisia ne esteet sitten oli? :o

    VastaaPoista
  2. emt ,kai vaan poni oli vaan päättänyt ettei hyppää :D esteet tais olla jtn 100cm

    VastaaPoista
  3. Kui sä kirjotat vaan näistä hypyistä ja muista? Ennen tai vähän aikaa sitten tää blogi oli paljo monipuolisempi ku nyt...

    VastaaPoista
  4. No nyt ei oo ollu oikeen muuta ku nää estetunnit , ni niist vaan oon kirjottanu. Miten muka oli ennen monipuolisempi? pääosin tää on heppablogi et en mitään muuta turhaa mikä aiheesta kamalastin poikkee ni tuu tänne kirjottelee :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016