BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. syyskuuta 2011

.. Elli ♥

Eilen estetunnilla oli sama tehtävä kuin tiistaina ja tälläkin kertaa kävin testaamassa maneesin pohjaa!

 Eli neljää puomia tultiin pääty-ympyrällä. Aluksi tultiin laukassa molempiin suuntiin  ja koitettiin saada sopimaan askeleet väleihin. Tiistaina tultiin Ellin kanssa 4 askelella. Nyt neljällä  askeleella piti ratsastaa pikkasen lyhkäsempi tie ja ratasastaa koko ajan eteen, tää ei oikein sujunut meiltä. Oltiin tulossa tehtävää uusiksi kun Elli veti päätään alas ja pukitti.  En tietenkään ollut varautunut tähän ja tulin sieltä saman tien melkein jaloilleni alas :D Tossa alempana onkin videota kun Elli vähän juoksenteli yksinään maneesissa, harmi ettei tullut pukittelu ja putoaminen videolle x)




Tämän jälkeen Ellillä olikin virtaa ja nyt koitettiin tulla välit viidellä, joka sujuikin paremmin kuin pystyi säätelemään laukkaa eikä tarvinnut ratsastaa eteen koko ajan. Esteet nostettiin pikkasiksi pystyiksi ja edelleen tultiin samaa. Loppussa sitten hypättiin ympyrältä kahta estettä samanlain mitä tiistainakin. Muutaman kerran lopussa Elli juoksenteli esteiden ohi tai kielsi , oikeen pikkanen possu♥   no taisi sinne loppuu tulla muutamat hyvät hypyt kun sai ponin menemään :D 

Tuli tällä kertaa aikas lyhyt postaus, mutta en nyt jaksanut alkamaan selittämään tarkemmin kun kumminkin melkein samat tehtävät mitkä jo tiistaina kerroinkin! :)

4 kommenttia:

  1. haha aika paha video! :D mut toivottavasti ei käyny mitää :(

    VastaaPoista
  2. Viivi, ei käyny mittään, melkeen suoraan tulin jaloilleni alas ja sit sen jälkeen poni vähä irrotteli XD Niimpä ansu, oikee kunno possu! :DD

    VastaaPoista
  3. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016