BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. heinäkuuta 2012

Ilman satulaa köpöttelyä + sunnuntai!

Tänään vasta kerkisin tulla kirjoittelemaan viikonlopusta, videoissakin kesti sen verran kauvan latautua. Launtaina Divalla oli muuten vapaapäivä mutta kävin kävelyttämässä sen maneesilla selästä ilman satulaa , tarkoitus oli,että oltaisiin kierrelty lähialueen "maastoja" mutta ulkona oli taas jälleen sen verran huono ilma,että oli pakko suunnata maneesille. Käveltiin siis maneesilla about  30min ajan. Ilman satulaa Diva oli oikein kivan oloinen ja askeleet olivat tasaiset, taidampa joku kerta tuuppailla sillä ilman satulaa!  
Huppupää odottelemassa tarhassa!




Sunnuntaisen tunti siirrettiin nyt alkuviikkoon tiistaille , joten silloin päästään hyppäämään! sen sijaan mentiin Divan kanssa itsenäisesti maljakentällä about tunnin verran, tehden sen mitään ihmeempiä. Alkuun työskenneltiin käynnissä jonkun aikaan kahdeksikolla sekä taivutellen ympyröillä. Ravissa pitkälti samalla lailla kevyessäravissa.Laukkaa otetiin hiukan ympyrällä. Diva oli melko rauhallisen tuntuinen ja oli loppua kohden parempi ja rennompi, laukassakin malttoi hyvin odottaa. Alhaalla vielä videota sunnuntaisesta kuvaamisesta kiitos Lenskulle! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016