BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. maaliskuuta 2013

Paras vuosi! ♥

29.3. Tasan vuosi siitä kun kävin ensimmäistä  kertaa Divan selässä, vuosi siitä kun aloin tammaa vuokraamaan.
Tuntuu, ettei tuosta olisi edes kovin kauvaa aikaa mutta nopeasti on yksi yhteinen vuosi vierähtänyt, toivottavasti edessä on vielä paljon yhteistä aikaa! 

Kun kävin Divaa kokeilemassa vuosi sitten, se ei ehkä ollut ihan sellainen hevonen mitä odotin, tamma osottui todella reippaaksi ja herkäksi. Silloin ehkä muutaman kerran alussa mietinkin mahdankohan tulla pärjäämään ollenkaan hevosen kanssa tai riittävätkö ylipäätään mun taidot Divan kanssa. 
Pari ensimmäistä kuukautta meni vain tutustellessa hevoseen melko nopeasti yhteistyö kumminkin alkoi rullaamaan vaikka aluksi arvelluttikin, päivä päivältä opittiin uutta ja tutustuin hevoseen paremmin Nyt jälkeenpäin kun katsoo ihan alkujan videoita niin omaan silmään ollaan kyllä parina kehitytty eteenpäin ja Diva on opettanut mulle ihan hirmuisesti! Vuoteen on mahtunut niin onnistumisia kuin epäonnistumisia mutta en kyllä vaihtaisi hetkeäkään. En olisi voinut parempaa vuokrahevosta  toivoakkaan! Diva vaan tuntuu niin sopivalta mulle! Diivuli on paras 


Vuosi ei olisi mitenkään mahtunut videolle kaikkineen videoineen joten tiivistin vuosivideon parhaisiin paloihin! Ihan ensimmäiset videot ovat kuvattu ensimmäiseltä ja toiselta ratsastuskerralta divan kanssa ja viimesin taitaa olla viimeviikolta :)
Tänään  käytiin käppäilemässä divan kanssa auringonpaisteessa alkukäynnit pellolla ja maastopolulla ja käpsittiin jonkun aikaa myös kentällä kun odotettiin,että maneesille pääsee kun siellä oli menossa koulukurssit. Maneesilla olikin tuohon aikaan jonkun verran ruuhkaa, mentiin about vajaa tunnin verran . Diva oli itseasiassa todella hyvän tuntuinen heti alusta alkaen vaikka olikin vähän vauhdikkaalla päällä, maneesiin oli jäänyt koulukurssilta kouluaidat niin ne vasta aluksi olivatkin pelottavat divan mielestä, tuossa videollakin näkyy pätkä kun pysähdyin niitä näyttämään niin diva katsoo ihan ihmeissään,että miksi siinä on aitoja rivissä  :D Treenailtiin itseasiassa vaan edelliseltä tunnilta mieleen jääneitä tehtäviä. Laukassa  työskenneltiin ympyrällä ja nyt keskityin siihen,että hevonen oikeasti laukkaa eteenpäin , diva oli tosi hyvä  kumpaankin suuntaan ja laukkasi hyvin eteen. Lopussa jäin vain työskentelemään harjoitusravissa kummassakin suunnassa ja jumppailin eteen-alas. Diva parani entisestään loppukohden ja oli ihan super hyvä! :)Jäi ihan älyttömän hyvä fiilis taas ratsastelusta! Videota tosin ei ole ihan loppuun asti mutta näkee tuostakin oleellisen :)





Huomenna myöskin käyn liikuttamassa divan sekä maanantaina päästään luultavasti taas hyppäämään! Palaillaan :) 

2 kommenttia:

  1. kamalaa katsoa kun vuosi sitten ei ollut mitään lunta kentällä ja nyt siellä kentällä onki iha kokonaan lunta vielä.. :D mut kivasti ootte kyllä kehittyneet yhdessä vuoden varrella! hieno ratsukko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä, just mietin kans samaa ku vuos sitten pysty menee jo hyvin kentällä mut nyt koko kenttä on vielä lumes :DD kiitos! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016