BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


21. syyskuuta 2014

Pellolla

Blogi on viettänyt tällä viikolla hieman hiljaisempaa viikkoa, pahoittelut siitä! Yksinkertsaisesti aikaa ei ole ollut muiden kiireiden ohella lainkaan tietokoneella istumiselle.. Glitterin kanssa maastoiltiin maanantaina Viivi ja Pertti seuranamme! Lähdettiinkin tällä kertaaa maastoilemaan vähän pidemmälle  tehden 10 kilsan lenkki!  Aikaa reissusa hurhati puolisentoista tuntia. Oli kyllä hurjan hauskaa ja molemmat hevosetkin tuntuivat kovin tyytyväisiltä maastoilupäivään!
Keskiviikkona ja Torstaina kävin Geen myöskin liikuttamassa. Torstaina  kuvailtiinkin Essin kanssa pitkästä aikaa päittäin. Geen kanssa suunnattiin vaihteeksi pitkästä aikaa  pellolle jossa ratsastin about vajaa tunnin verran. Tamma oli melkoisen vauhdikas alkuun ja kiinnitti kovin huomiota mitä ympärillä tapahtui kuin itse työntekoon. Loppuun päin gee lähti kyllä kumminkin koko ajan paranemaan olikin oikein mukavan ja rennon tuntuinen lopussa! Kuvat ja videokooste puhukoot tälläkertaa puolestaan.

Vähän erillainen videokoosta tällä kertaa kuin mitä aikaisemmin, Essi löysi mun videokamerasta hidastuskuvauksen ja sai kuvattua ihan hurjan kivoja pätkiä pellolta!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016