BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. syyskuuta 2014

Lauantain tuuppailut

Moikka pitkästä aikaa!

Blogi on elänyt nyt jonkun aikaa pienessä hiljaisuudessa.  Itselläni ei ole oikein ollut motivaatiota viimeisen parin viikon aikana ja innostus blogin kirjoittamisesta laski hetkellisesti.. asiaa tietenkin pahensi entisestään vielä se,etten ole nyt pitkään aikaan saanut mitään kunnolista materiaalia ratsastuksista joten en koe tarpeelliseksi postailla pitkiä tylsiä tekstipostauksia ilman minkäänlaista materiaalia.  Motivaatio bloggaamiselle kumminkin palasi uusien videoiden sekä onnistuneen ratsastuskerran jälkeen joten ei huolta!!


Tänään kävin jo aamusta tallilla. Kuvailin ensiksi Viivin estevalmennusta jonka jälkeen hoidin ja varustin geen. Käytiin poluilla kävelemässä alkukäynnit josta suunnattiin kentälle. Tallipäivästä on tiivistettynä lyhyt kooste joten en sen enempää ala jaarittelemaan, video puhukoot puolestaan! Gee oli alusta alkaen hurjan hyvän tuntuinen, kevyt ja oli hyvin kuulolla sekä parani koko ajan vain loppua kohden! Alussa otin kaikki askellajit läpi jonka jälkeen lähdin käynnissä väistättämään. Onnistuneiden väistöpätkien jälkeen jatkoin hetken työstäen ravisaa jonka jälkeen otin vielä laukkaa kumpaankin suuntaan. Tultiin pariin kertaan lävistäjälle josta jatkettiin lyhyt sivu vastalaukassa josta lävistäjälle. Gee oli ihan todella hyvän tuntuinen, ihan super! Voi vitsi mä niin tykkään tosta hevosesta! Varasin muuten itselleni kouluvalmennuksen ensi viikon perjantaille! voi jäiks, en edes muista koska olen viimeksi ollut kouluvalkassa.. varmaan divan kanssa joskus viimeksi! :D Tulee kyllä niiiin tarpeeseen!

Kuvailin muuten tänään myöskin kauan toivotun varustepostaus videon mun varusteista, katsotaan kun olen ehtinyt videon editoitutua,että kehtaako sen julkaista vai kuvaanko uuden... jokatapauksessa kumminkin varustepostaus on tulossa videolla kunhan vain ehdin sen kasaamaan. Hauskaa viikonlopun jatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016