BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. syyskuuta 2014

Maanantai illan ratsastukset

Maanantaina kävin illemmalla liikuttelemassa Geen. Mentiin kentällä reilu tunnin verran. Hioen edelleen käynnissä väistöjä. Ravissa sekä laukassa jäin päätyyn työstämään. Mopoilijat olivat taas täydessä vauhdissa aidan toisella puolella joten gee kulki alussa hiaman jännittyneemmin eikä oikein ollut kunnolla kuulolla. Erityisesti pyrin kiinnittämään huomiota jälleen mun istuntaan sekä käsiin, kun gee tulee vahvaksi jään helposti itse ratsastamaan vahvalla kädellä, nyt keskityin että käsi pysyy pehmeänä ja joustavana koko ajan.
Laukkojen jälkeen työstin hetken käynnissä asetellen ja taivutellen kumpaankin suuntaan ympyrällä, josta jatkoin hetken vielä harjoitusravissa ja loppuun keventelin loppuravit. Gee tuntuikin huomattavasti paremmalta kuin alussa, liikkui rennon pyöreästi eteen ja oli hyvin kuulolla, lopettelin pikkuhiljaa siihen kun gee tuntui hyvältä ja käytiin vielä polkujen kautta kävelemässä loppukäynnit. Ohessa myöskin maanantailta videokooste, kauhean nopeasti jo ennen 9 alkoi hämärtää joten pahoittelut videon huonosta laadusta loppupuolella.


Perjantaina käyn Geen liikuttelemassa ja sunnuntaina olisi näillä näkymin tarkoitus lähteä Saloon päin hyppäämään aluekisoihin! Palaillaan :)

4 kommenttia:

  1. Voisitko tehä kisa videopostauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tota ollaankin itseasiassa aikaisemminkin toivottu joten yritän tehdä!! :) aikaisemmin kisoissa on ollut aina vain kauhea kiire ettei kuvaamisesta yksinkertaisesti ole tullut mitään :(

      Poista
  2. ootte te kivannäköinen pari G:n kanssa! :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016