BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. syyskuuta 2014

Perjantai aamun hyppelöt

Tänään  oonkin jo ollut aikaisessa liikenteessä kun  aamulla jo varttia yli 8 olin kentällä kantamassa esteitä :D  Geen kanssa käytiin itsenäisesti hyppäämässä. En kauheasti jaksanut kentälle esteitä kantaa ja tarkoitus olikin ottaa vain muutamat  hyvät hypyt pohjalle Salon sunnuntaisia kisoja ajatellen jossa hypätään 90 sekä 100cm. Pitkälle sivulle laitoin pysty-okseri linjan sekä lävistäjälle yksittäisen pystyn. Toiseen päätyyn kannoin vielä kavaletin jota tuliin verkassa kummastakin suunnasta. Gee oli ihan yllättävän hyvän tuntuinen jo heti alusta asti ja olin koko tunnin ajan ihan yllättynyt miten hyvä gee oli tällä kertaa etenkin laukannostoissa, ei tarvinnut kuin jalalla hiukan hipaista niin gee nosti käynnistä oikein ponnekkaasti ja hyvin laukat!


Hyppäämisen aloitin tulemalla pari kertaa pientä pystyä lävistäjällä. Kun tähän saatiin hyvät hypyt siirryin tulemaan linjaa. Pariin kertaan ensimmäiselle tuli hiaman pohjaan  mutta sitä lukuunottamatta löydettiin paikat jokaisella kerralla hyvin. Lopuksi hyppäsin lävistäjältä pystyn josta jatkoin linjalle,gee tuli hyvin esteiden välissi kiinni kun itse vain muisti istua. Lopuksi tultiin linja pari kertaa korotettuna. Saatiin hyvät hypyt joihin oli hyvä lopettaa! Voi vitsi miten hyvä fiilis jäikään aamuisista hyppelöistä, gee oli hurjan hyvän tuntuinen. Hyvillä fiiliksillä ollaan siis sunnuntaina suuntaamassa Saloon!


Hauskaa viikonloppua ja palaillaan viimeistään maanataina kisakuulumisten kera! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016