BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


14. huhtikuuta 2015

Tampereen hevosmessut

Jokainen on varmasti saanut lukea Tampereen hevosmessuista enemmän kuin tarpeeksi alkavalla viikolla joten pyrin tiivistämään tämän postauksen sopivan mittaiseen pakettiin! Olin itse bloggaajapassin myötä messuilla vasta sunnuntaina. Koskaan aikaisempina vuosina en olekkaan Tampereen hevosmessuilla käynytkään joten nyt olikin jo korkea aika! Alunperin tarkoitus oli lähteä messuille jo lauantainakin mutta omien töiden vuoksi päästiinkin lähtemään messuille vain sunnuntaiksi.

Lähdettiin ajelemaan Turusta heti kahdeksan aikoihin ja saatiinkin ajella kohti Tamperetta ihanassa auringonpaisteessa! Suunnattiin messuille Aleksandran kanssa ja oltiin perillä Tampereella hyvissä ajoin heti kymmenen jälkeen.Alunperin Essin piti lähteä samalla kyydillä myöskin meidän mukaan mutta tulikin harmiksi kipeäksi juuri ennen messuja. Perille päästyämme ehdimme seurata kouluratsastusklinikkaa jonka jälkeen jäimme katsomaan esteratsastuksen 130cm ja 140cm luokat joiden jälkeen kävimme kiertelemässä kojuilla. Ilmeisesti tuo sunnuntaipäivä oli selkeästi  rauhallisempi  messupäivä lauantaihin nähden joten sen puolesta näytilleasettajien kojuja sai kierrellä rauhassa ilman sen suurempia ruuhkia. Palkkapäivä osuikin sopivasti juuri ennen messuja perjantaille joten ostoslistalla oli vähän kaikenlaista.Etsinnässä olivat lähinnä Animon ratsastushousut mutta harmiksi tarjouksissa oli jäljellä vain enään isoja kokoja joten kauan himotut Animon ratsastsuhousut jäivätkin ostamatta. Useaan otteeseen kierrettiin kojut läpi löytämättä mitään mutta vasta päivän päätteksi päätettiin kiertää kojut vielä kertaalleen läpi jolloinka mukaan tarttuikin muutamia kivoja ja tarpeellisia ostoksia. Mukaan tarttui uudet Spooksin tummansiniset kokopaikkaiset ratsastushousut, Spooksin ihana fleece, uudet Roecklin hanskat sekä KL:n saapassukkia.


Päivä jatkuikin pitkälti messukeskusta kieräten, ohjelmanumeroita seuraten sekä tuttavien kanssa kuulumisa vaihtaen! Päivän päätteeksi jäätiin katsomaan vielä valjakkoajot joiden jälkeen väsymys ja nälkä alkoivat painaa sen verran paljon,että päätettiin suunnatta messuilta lähimpään Heseen syömään jonka jälkeen lähdettiinkin ajamaan takaisin Turkuun päin. Kaiken kaikkiaan messuista jäi kyllä kiva fiilis ja varmasti suunnataan messuille myöskin ensi vuonna uudestaan!

Tarkoitus oli tehdä reissusta ihan kunnollinen videopostaus mutta videopostauksesta tulikin vahingossa lähinnä videokooste sillä kamera tuntui unohtuvan vähän liian helposti laukun pohjalle ja kuvaaminen unohtui. Toivottavasti tämä on kuitenkin tyhjää parempi ;)

Olitko sinä messuilla tänä vuonna?
Miten teidän messut sujuivat?



1 kommentti:

  1. juu itsekin olin siellä päin blogistina lauantaina! huikeat messut kyllä (-:

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016