BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. heinäkuuta 2015

Hyvän mielen valmennus

Eilen maanantaina päästiin jälleen osallistumaan Glitterin kanssa Anna Kärkkäisen valmennukseen. Ilma oli todella epävakaa ja valmennuksen alussa saatiinkin järkyttävä ryöppy vettä niskaan.. Kaatosateen vuoksi meillä ei siis tällä kertaa ollut korvanappaeja käytössä niinkuin edellisessä valmennuksessa joten jätin videollekkin nyt äänet kuultavaksi.

Viime valmennuksen lopussa Anna kehotti meidän kokeilevan hypätessä eri kuolainta joskos vaihtelu ja kokeilu auttaisi ja suositteli kokeitlavaksi gägiä joten tällä kertaa kokeiltiin valmennukseen tuota kuolainta. Geen kanssa kun meno on helposti mennyt vähän mahdottomaksi sen kerätessä niin paljon kierroksia ettei pidätteet mene läpi. Tuo taisikin osottautua hyväksi kuolainvalinnaksi esteillä ja heti ensinmäisten tehtävien ja hyppyjen jälkeen Anna totesikin,että ihan kuin eri hevonen, puolet paremman näköistä menoa kuin viimeksi. Hevonenkin tuntui ja näytti myöskin paljon tyytyväisemmältä.

Gee tuntui alusta alkaen todella hyvältä vaikka itseltä kesti hetki löytää sopiva tatsi koko hommaan. Pari kieltoa otettiin parissa kohtaan kun en muistanut tarpeeksi ratsastaa laukkaa karteiden läpi mutta niitä lukuunottamatta ei sen suurempia ongelmia päässyt missään vaiheessa tulemaan. Liikaa jäin taas ennakoimaan sitä, että mitä jos gee kiskookin ja lähtee esteille oman päänsä mukaan.. mutta ei,eihän se mihinkään lähtenyt ja päästiin tulemaan linja välitkin rauhallisesti ja hallitust sovituilla askelilla. Kesti tosiaan hetki ennen kuin asia valkeni ja touhuun löytyi sopiva tempo. Nyt pystyin ratsastamaan ja luottamaan hevoseen ja  tarvittaessa ratsastamaan kunnolla eteen ja ottamaan tarvittaessa takaisin. Etenkin viimeiselle tehtävälle saatiin oikein onnistunut kierros viimeistä estettä lukuunottamatta jolle en hahmottanut paikkaa ja gee ajautui vähän liian juureen. Saatiin käsky tulla viimeinen linja vielä uudelleen jonka jälkeen hyvään suoritukseen oli hyvä lopettaa! Saatiin Annalta positiivista palautetta, meno näytti ja niin myös  tuntui ihan  selkäänkin puolet paremmalta kuin mitä viime valmennuksessa. Valmennuksesta jäi kyllä niin hyvä fiilis, ehkä tää tästä pikkuhiljaa alkaa kunnolla iloksi muuttumaan!

6 kommenttia:

 1. Näyttipä tosi hyvältä tää teijän meno! Ihan ku eri heppa viime estevalmennuksee verrattuna :D

  VastaaPoista
 2. Miks oot videolla katkassu pätkät tyhmästi et kaikki hypyt ei ees näy tai oot poistanu ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noku toi movie maker pilaa noi videot.. heti kun tallentaa tietokoneelle ne näyttää tolta vaikka videonkäsittelyohjelmassa on vielä ihan normaalin näkösinä.. en siis oo tarkotuksella katkassu niitä mitenkään tolleen saati poistanu! :)

   Poista
 3. Hei tosi tosi tosi tosi hyvältä teidän meno näytti! Varmasti paljon helpompaa keskittyä koko ratsastukseen kun Glitter ei vie sinua kaahoittamisella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) jep, helpompi keskittyä ratsastukseenkin kun ei tarvii koko ajan keskittyä siihen,että hevonen sinkoo ja kaahottaa alta pois :D

   Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016