BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. heinäkuuta 2015

Kisavideopostaus!Videopostausta tämänpäiväisestä kisapäivästä! Emma ja Marisa lähtivät kisoihin mukaan kuvailemaan ja auttamaan joten saatiin siinä samalla kuvattua tälläinen kooste. Eilen hypättiin seuraluokka 90cm 8vp ja tänään puolestaan aluekisoissa 90cm 0vp. Moneen otteeseen olen yrittänyt kisoista kuvailla videopostausta mutta ne ovat aina jääneet siihen,että unohdan kuvaamisen kaiken muun sen hälinän ja kiireen keskellä joten olen suosiolla luovuttanut kisavideopostauksien suhteen. Onneksi tällä kertaa Emma ja Marisa huolehtivat kuvaamisen joten tässä tulee blogihistorian ensinmäinen kisavideopostaus. Tarkempaa kisapostausta tulossa alkuviikosta! 

8 kommenttia:

 1. Moonaa oon yhellä ässällä ;)

  VastaaPoista
 2. Moi, Olitko itse tyytyväinen ratoihin ja tuloksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiliseen en todellakaan, meni ihan sen piikkiin etten ratsastanut, lamaannuin enkä osannut tehdä mitään.. Tämänpäiväiseen olen! :)

   Poista
  2. Se edellinen tais olla aika moinen pettymys. Miten sait sen pettymyksen pois mielestä ja keskityttyy seuravaan rataan. Missä vaiheessa se helppotuneisuus siten tuli seuravan radan jälkeen? Kilpauimarina tiedän millaselta tolannen tuntuu.

   Poista
  3. Niin no parempi toi 8vp kuin hylätty joten ei se varsinaisesti mikään kovin suuri pettymys ollut.. Lähinnä jäi ärsyttämään miksi ratsastanin niin huonosti enkä osannut tehdä mitään päätöksiä. Lauantaina vaan päätin,että korjataan edellisen päivän virheet ja muistan ratsastaa paremmin :)

   Poista
 3. Moikka,
  ihan eka onnittelen hyvästä 0 tuloksesta, huippujuttu! :)
  Sitten esittäisin toivomuksen että kisapostauksessa avaisit hiukan tarkemmin millä kriteereillä arvioit kisasuorituksen onnistumista? Viime kisapostauksessa kirjoitit olleesi tyytyväinen hylyistä huolimatta ja nyt 8vp oli huono? Arvioitko enemmän hevosen ratsastettavuutta vai omaa suoriutumista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos paljon :) piti hetki ihan miettiä missäköhän postauksessa olen ollut hylsyihin tyytyväinen mutta taidat viitata siihen salon kisapostaukseen? Siinä tekstissä taisin sanoakkin,että koskaan ei kisoista lähdetä todellakaan tyytyväisin mielin pois jos tulos on kaksi hylättyä.. Mutta siis tolla kerralla gee toimi ja tuntui hyvältä ja alkurata sujuikin ja muistin ratsastaa mutta itse kämmäsin loppuvaiheessa kun jäin liikaa luottamaan ja lopetin ratsastamisen ns kesken jolloin gee käytti tilaisuuden tietty hyväksi.. Eilen tottakai olin tyytyväinen siihen ettei sentään hylättyä tullut mutta muuhun en.. Lamaannuin ihan totaallisesti ja matkustin velttona selässä enkä osannut tehdä minkäänlaisia päätöksiä minkään suhteen.. Hyvä,että edes laukkakaan pyöri kunnolla :S hevonenkaan ei siis voinut tossa vaiheessa tuntua hyvälle jos kuski on tyrinyt alusta alkaen..

   Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016