BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. lokakuuta 2015

Hyppärillä

Tänään meillä oli Kaisan hyppäri. Alkaa pikkuhiljaa varmaan olemaan vähissä tältä vuodelta nämä kerrat kun enään pystyy kentällä hyppäämään. Tasan vuosi sitten hypättiin jo vallan tähän aikaan maneesissa klik!

Aloiteltiin itsenäisen verryttelyn jälkeen hyppääminen tulemalla verkka esteinä pystyä sekä okseria muutamaan otteeseen kummastakin suunnasta jonka jälkeen siirryttiinkin tulemaan jo rataa melko pian. Ensinmäinen pienempänä tultu rata rullasi aika kivasti ilman sen suurempia virheitä. Käveltiin hetki ja esteitä korotettiin ja tultiin sama uudelleen. Pari puomia napattiin pystyltä sekä okserilta tältä kierrokselta matkaan mutta muuten homma rullasi aika kivasti ja Gee tuntui hyvältä! Nyt Gee lähti jalasta eteen niinkuin kuuluukin ja mulle ei tullut sitä tunnetta,että jokaiselle esteelle olisi tarvinnut lähteä pumppaamaan istunnan avulla eteen. Jotenkin tälläkin kertaa linja koitui tälläkin kertaa itselleni kauhean hankalaksi enkä vain saanut askelia sopimaan enkä paikkoja hahmottumaan sitten millään. Koko muu rata rullasi kumminkin sujuvasti ilman sen suurempia probleemia tuota linjaa lukuuottamatta.. Sain pariin otteeseen tuotua linjan ensinmäiselle hevosen hyvin ja rennosti ja paikat olisivat osuneet loistavasti jos olisin itse osannut ja malttanut vain odottaa! Loppua kohden Gee tuntui vähän väsähtävän ja parit stopit otettiin ekalle pystylle. Käveltiin hetki ja nollattiin ajatukset ja tultiin kertaalleen tuo linja niin,että päästiin väli viidellä askeleelella johon oli hyvä lopetella tällä kertaa. Kaikenkaikkiaan etenkin noista parista radasta jäi hyvä fiilis ja Gee pelitti hyvin kuskin mokista huolimatta. Pitäisi itse päästä eroon  turhasta hätiköimisestä ja muistaa ratsastaa loppuun saakka!

Hyvillä mielin ollaan suuntaamassa kumminkin ensi viikonloppuna näillä näkymin tämän kauden viimeisiin kisoihin Geen kanssa Ypäjälle. Tämä onkin samalla ihka eka yön yli kestävä kisareissu, jännää!


6 kommenttia:

  1. Hyvältähän tuo näytti! Ja toi huppari on kyl ihan sikamakee, sopii sul tosi hyvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo toi huppari on kyllä ihana, tykkään!

      Poista
  2. Voi että, tästä postauksesta kasvaa omakin treenimotivaatio :D niin kivan näköistä menoa teillä, pikkuvirheet ei selvästikään stressaa kumpaakaan vaan pystytte nauttimaan tekemisestä :) tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kivasta kommentista,tää kyllä piristi iltaa! :)

      Poista
  3. Voi ei, tosi ihania kuvia täällä sun blogissa. Sait uuden lukijan!! :)




    http://minettejajessica.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016