BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. lokakuuta 2015

Sponsorituote // Veljekset Wahlsten

Saimme jokainen bloggaaja valita Siirin järjestämästä bloggaajatapaamisesta vapaavalintaisen sponsorituotteen. Liikkeestä löytyi tavaraa joka lähtöön eikä itselläni ollut etukäteen mitään ideaa siitä mitä oikein tarvitsisin. Koska ratsastushousuja ei voi koskaan olla liikaa päädyin kokeilemaan Horse Comfortin grippi paikkaisia ratsastushousuja. Sovitin näitä ensiksi tummansinisinä joissa gripit olivat tässä värissä kokopaikkaisina. Nämä tuntuivat ja näyttivät jalassa hyviltä mutta koska kieltämättä kaikki mun tähän astiset ostamani ratsastushousut ovat tummansinisiä taikka mustia en halunnut valita taas kerran tummansinistä. Onneksi kyseisiä housuja löytyi myös harmaansävyisenä! Tässä värissä gripit tosin olivat vain polvipaikkoina mutta muuten housut oliva täysin samanlaiset ja tuntuivat yhtä hyviltä jalassa.

Kuvat: Marisa Heinonen



Olen kuullut monilta kavereiltani sekä hyvää,että huonoa grip-paikoista ja olen halunnut niitä päästä testaamaan myös itse. Kaikkihan ei sovi kaikille mutta itse ainakin yllätyin positiivisesti! Nämä eivät tuntuneet satulassa niin "tahmaisilta" ja liimautuvilta kuin mitä esimerkiksi varmaan kokopaikkaiset gripit tuntuisivat.. Housut ovat joustavaa ja istuvaa materiaalia. Housujen lahkeet ovat myös joustavaa materiaalia eli niissä ei ole tarroja ollenkaan. Itse en enään muita ratsastushousuja valitsekkaan kuin sukkapuntillisia kerta tarralahkeiset tuntuvat aina jäämään hankaamaan.Takataskut ovat näissä koristeltu strasseilla. Malli on hyvin istuva ja näitä löytyy koosta 34-46, itselläni nämä kyseisest housut ovat kokoa 34. Samoja housuja on tosiaan saatavilla myös tummansinisinä sekä valkoisina kisahousuina kokopaikkaisina grippienä joissa koot ovat samat 34-46.

Mainittakoon nyt myös,että kuvissa näkyvät myös uudet saappaat jotka vihdoin saapuivat reilun kuukauden odottelun jälkeen! Kyseiseset saappaat ovat Mountain Horsen opus high riderit.  Aikaisemmat saappaat olivat  MH:n supreme high riderit jotka olivatkin mulla sen reilu 5 vuotta miltein jokapäiväisessä käytössä.. Saappaat kumminkin sanoivat sopimuksensa irti kun olivat kirjaimellisesti kuluneet niin pahasti puhki! Toiseen saappaaseen tuli reikä pohjaan ja toisessa saappaassa nahkaan oli hankautunut varteen nyrkin kokoinen reikä joten olikin jo korkea aika ostaa uudet! Saappaat ainakin mätsäävät hyvin uusien housujen kanssa ;)


Housut ovat jo päässeet ahkeraan käyttöön ja käyttökokemus on ollut positiivinen! Housut ovat olleet juuri niin hyvät kuin niiden ajattelinkin olevan. Ihanan kevyet ja joustavat sekä polvipaikkaiset gripit olivat tarpeeksi pitävän tuntuiset. Tosin itselleni näistä housuista kokopaikkaiset gripit olisivat varmaan olleet parempi vaihtoehto pitävyyden kannalta jotta olisin liimautunut ja istunut satulaan paremmin! ;)






















Saimme päivän aikana tehdä liikkeessä ostoksia alennetuin hinnoin joten kiikutinkin samantien hyllystä kassalle Spooksin ihanan vähän paksumman beigen hupparin joka olikin viimeinen pientä xs kokoa jäljellä oleva huppari! Spooks on ehdottomasti yksi mun lempi ratsastusvaatemerkeistä ja kyseiseltä merkiltä multa taitaa löytyä kaikenlaista aina hiuspannasta sukkiin asti. Malliltaan huppari on tyköistuva. Ihanana yksityiskohtana hupparissa on tuo kultaisilla strasseilla kirjoitettu Spooks. Tämä on sen verran siisti,että tätä kehtaisi kyllä pitää muussakin kuin vain tallikäytössä!


Löytyykö teiltä Veljekset Wahlstenilta ostettuja tuotteita? 
Oletko kokeillut ratsastaa grip-paikkaisilla housuilla, mitä tykkäsit?






















2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :)

    Hetki sitten itse myös ostin juurikin samanlaisen spooksin hupparin ! Tosi kivan näköinen ja on yllättävän lämmin, vaikkei olekaan mitenkään hirveän paksu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo toi on kyllä tosi kivan näköinen ja ihan yllättävän lämmin!

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016