BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. lokakuuta 2015

Tiistai aamun kouluvalmennus

Tulin pikaisesti kertomaan kuulumiset tämän viikon kouluvalmennuksen merkeissä. Uni painaa jo silmään joten jätän suosiolla pidemmät sepustukset välistä ja annan kuvien sekä videon puhua tällä kertaa puolestaan. Sain siis pitkästä aikaa aikaiseksi sovittua meille Marin kouluvalmennuksen alkuviikosta tiistaille. Jotenkin nämä kouluvalmennukset tuppautuvat unohtumaan aina tietyin väliaijoin jonka jälkeen sitä tulee aina havahduttua,että nyt oltaisiin taas sileänvalmennuksen tarpeessa, näin kävi tälläkin kertaa! Onneksi heti tämän valmennuksen jälkeen ehdinkin sopia jo seuraavan kouluvalkan ensi viikon maannatain aamuun jottei näin pitkää taukoa tulisi!





Kävimme kaikki askellajit läpi yskitellen ja keskityttiin tälläkin kertaa aika perusasihoin ja Mari teetti meille yksinkertaisia juttuja, juuri sellaisia joita kaipasinkin! Glitteri oli alkuun ihan kovin levottoman oloinen ja hevosen keskittymiskyky oli kyllä aivan jossain muualla kuin itse työnteossa, sen vuoksi edettiinkin rauhassa sitä mukaa ja sen fiiliksen pohjalta miltä hevonen tuntui. Onneksi levottomuus jäi vain alkuun ja loppuakohden Glitteri tuntui paranevan. Lopussa työstettiinkin hieman väistöillä. Väistöt ovat olleet Glitterille jotain ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa ja vasta nyt ollaan saatu valmennusten ja itsenäisten treenien ohella näihin jokin tolkku.. Vasta nyt viimeisten parien valmennusten aikana ollaan päästy tekemään väistöjä ihan kunnolla ja Gee on oikeasti yrittänyt vaikka vaikealta on tuntunutkin ja ollaan saatu onnistumisia! Kun taas ennen hevonen veti heti herneet nenään, turhautui ja yritti juosta hankalan paikan sattuesssa tilanteesta pois. Onneksi siis koko ajan pikkuhiljaa parempaan suuntaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016