BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. lokakuuta 2015

Pretty little princess!

Hurjan taitava valokuvaaja Annika kävi kuvailemassa meitä viime viikon perjantaina Artukaisissa! Aikaisemmin olin jo  ihastellut Annikan kuvaamia kuvia hänen blogistaan ja nyt kun tutustuttiin bloggaajatapaamisen merkeissä kyselin joskos Annika pääsisi meitä kuvaamaan. Alunperin meidän oli tarkoitus kuvata aamuvalossa mutta sateen uhatessa siirrettiinkin kuvaukset iltaan!

Annika oli keksinyt hauskan idean pukea hevonen lehtiseppeleisiin ja Annikan tullessa tallille puettiin Glitteri kirjaimellisesti "syksypuskaksi". Tässä kohtaa muiden tallilaisten katsoessa touhua melko kummastuneesti naurettiin,että idea on joko todella hauska tai sitten ihan kauhea :D Kuvaamiset osoittautuivatkin alkuun aavistuksen hankaliksi kun Glitteri yritti useaan otteeseen syödä päästään roikkuvat lehdenpalaset taikka karata lähimpään puskaan syömään.

En voi kuin vain ihastella lopputulosta ja sitä kuinka mielettömän taitava kuvaaja ja kuvankäsittelijä Annika onkaan! Ihan mielettömiä, en saa silmiäni irti näistä kuvista!

Mitkä ovat teidän suosikkeja? 


9 kommenttia:

 1. Mun suosikkeja on ehdottomasti kolmonen ja nelonen <3 oon jotenki tosi heikkona tollasiin erikoisemmin rajattuihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin tykkään ihan hurjasti just noista vähän erikoisemmin rajatuista! :)

   Poista
 2. Wow! Upeita kuvia kertakaikkisesti :)

  VastaaPoista
 3. Näitä voisi kyllä kattoo monta tuntia putkeen! Ihan mielettömiä *-*

  VastaaPoista
 4. Wau, ihan tosi hienoja kuvia :) !

  VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016