BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. lokakuuta 2015

Pellolla kirmaamassa

Heipsan pitkästä aikaa, Ypäjältä on kotiuduttu ja univelat on saatu ainakin osittain kuitattua menneeltä viikonlopulta! Koko kulunut viikonloppu hurahti siis Glitterin kanssa Ypäjällä kisoissa joissa hypättiin lauantaina sekä sunnuntaina molempina päivinä metrin luokat ja joissa oltiin omien luokkien lisäksi loppupäivät radalla töissä. Päivät venyivät pitkiksi ja lähtöjä oli paljon ja töitä riitti. Kaikenkaikkiaan melko rankka viikonloppu takana mutta samalla kumminkin älyttömän mukava ja hauska reissu!  Tarkempaa kisapostausta luvassa myöhemmin tällä viikolla :)

Viime torstaina Emma tuli meitä kuvailemaan kun päätin liikuttaa Glitterin pellolla. Pellolla ratsastaessa en yleensä vaadi hevoselta mitään ihmeellisyyksiä niinkuin en tälläkään kertaa, lähinnä vain pidettiin hauskaa ja nollattiin ajatuksia. Otettiin kaikki askellajit läpi jonka jälkeen annoin Geen päästellä laukassa kumpaankin suuntaan. Voi jestas miten onnellinen pieni tamma olikaan kun sai painella pisin peltoa, hevosen olemuksesta huokuu vain into ja ilo! Emma saikin räpsittyä hurjan kivoja kuvia joten pidemmittä puheitta kuvat puhukoot tällä kertaa puolestaan.

Tykkäättekö te ratsastaa kuinka usein pellolla?


5 kommenttia:

 1. Oi Glitter on niin onnellisen näköinen kirmatessaan pellolla!:)

  VastaaPoista
 2. Oi että, tämmöset kuvat on parhautta :3 tykkään varsinki tosta tunnelmasta, kun on syksyset värit ja pelto taustana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näistä tuli kyllä ihan yllättävän hyviä, ihanan syksyiset värit! :)

   Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016