BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. elokuuta 2011

Ei kummempia

Eilen oli taas Pedantissa tunti ja taas kerran mulla oli Elli! :) Ulkona oli ihan kamala ilma , vettä oli satanut koko päivän. Mentiin sitten maneesiin. Alku tunnista alettiin ravailemaan ja tulemaan päädyssä olevaa puomia sekä toisessä päädyssä olevia kavalettejä , hetken päästä jatkettiin näitä kevyessä istunnassa ensiksi ravissa mistä sitten laukassa. Tämän jälkeen alettiin tulemaan kahdeksikolla olevaa kahta puomia , minkä päällä piti vaihtaa aina laukka. Tätä kun oltiin tultu muutama kerta  alettiin sen jälkeen tulemaan  pitkällä sivulla olevaa pientä ristikkoa ravissa sisälle mistä viidellä laukalla okserille , tehtävää muutettiin hiukan sisälle tultiin laukassa ja jatekkiin  neljällä okserille  ja loppuun lisättiin  kesellä oleva kavaletti mitä hypättiin ensiksi  ulos vasemmalle mistä uusiksi kavaletti  ja ulos oikealle.  Elli oli taas oikein kiva ratsastaessa ja liikkuikin  ihan hyvin :)

Tänään ei sit  kovin kummosta. Topilla oli ollut kaksi edellistä päivää vapaana. Oli kauhen tahmea ratsastaa aluksi. Kentällä oli aika paljon muita samaa aikaa  niin mentiin aika kevyesti hiukan yli tunti. Alkuun tehtiin pitkään siirtymisä ja ravissa työskentelyä. Loppuun tultiin  kentällä olevia ravipuomeja  ja laukattiin molempiin suuntiin, sitten pitkät loppukäynnit ja suihkun kautta takaisin laitsalle ! :)

Tulipas tylsä postaus kun ei eiliseltä eikä tänkään päiväseltä ole kuvia lainkaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016